Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
WATCHLIST

Watchlist

At bytte kort over Internettet er ikke det sikreste man kan gøre her i livet. På DanskMagic findes der helt sikkert, ligesom der gør alle andre steder, et par røvhuller, som gør livet surt for reelle traders. Disse folk vil bare snyde dig og tage dine penge eller kort fra dig. Heldigvis er der ikke mange, men vi ved, at de findes.

For at du hurtigt skal kunne se, hvem du ikke skal stole 100 % på, har vi oprettet en Watchliste. Det er også her, du skal rapportere en bruger, hvis du mistænker ham for at have snydt dig. Folk som har snydt i en byttehandel vil dukke op på denne liste og vil først forsvinde fra listen, når de har har rettet op på byttehandelen eller er blevet renset (Pga. misforståelse, slowness eller andre forhold).

Hvis du har problemer med en byttehandel, hvor modparten allerede står på Watchlisten, så send en anmeldelse ind, hvor du skriver at du vil anmelde han/hende nok engang. Et indlæg i en brugers Watchliste regnes ikke som en anmeldelse.

På Watchlisten forsøger vi at hjælpe de folk, som bliver snydt af lyssky individer. Det er vores vægtere, der har styr på Watchlisten. De er:
Discus, toriv , MagicOfJesper , DryBonesGG

TAGDITTLIV

Grad: 1 grad
På Watchlisten siden: 03:20, 9/2 -24
Ansvarlig vægter: Discus

Har fått betalt för kort utan att skicka.

Anmäld av SomberlaiN

KOMMENTARER 0 st

Ingen har kommenteret på "TagDittLiv" endnu


Du skal logge ind for at skrive her.

WATCHLIST     navn | dato
TagDittLiv [1 grad], 03:20, 9/2 -24 0
Whiskerer [1 grad], 15:29, 5/10 -22 0

Grad?
 

Er det sket for dig

Føler du dig snydt? Er der nogen, der ikke har opført sig som forventet i en byttehandel her på DanskMagic? Så kontakt vores Vægtere.

    Vigtigt information at huske på:
  1. Hvad gik byttet ud på? Det er ikke nok at skrive, at du bare er blevet snydt. Vi skal have flere informationer omkring byttehandlen

  2. Skriv hvorfor byttehandelen ikke fungerede. Har du f.eks. ikke fået dine kort, eller har du sendt dine kort først og ikke modtaget modpartens kort endnu. Venter du på, at den anden part sender først?

  3. Har du forsøgt at kontakte modparten? Har du mailet, telefoneret? Har han været online efter du har sendt påmindelser?

  4. Anden information. Check om personen har været på Watchlisten tidligere, så ved du hvilken Vægter, der tidligere har håndteret sager med den pågældende person. Dette er information, som vi gerne vil have tilsendt. Hvis du tror, at personen har et andet alias/brugernavn her på DanskMagic, så vil vi ligeledes gerne vide det. Hvis du har en adresse/telefonnummer eller andre informationer, vil det gøre sagen lettere for os.

Bemærk:
Når du anmelder en bruger, så godkender du, at en vægter læser alle dine interne meddelelser fra og til den anmeldte person.

Log in for at anmelde.
  Outlaws of Thunder Junction Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!