Magic the Gathering
Magic the Gathering2907 medlemmer 1 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Turneringer Alle turneringer | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | Ranking | Tilføj turnering 

PT, GP, PTQ & GPT

Det er på Pro Tours og ved Grand Prixer, at den helt store action foregår - internationale spillere, store præmier og massevis af ranking at spille om. For at spille Pro Tour skal du kvalificere dig via en PTQ. Mere information om PTQ finder du til højre.

kommende PT, GP, PTQ & GPT

NATIONALE TURNERINGER
- ingen -
UDENLANDSKE TURNERINGER
- ingen -

Afsluttede PT, GP, PTQ & GPT

NATIONALE TURNERINGER
- ingen -
UDENLANDSKE TURNERINGER
Legacy European Championship Qualifier [Modern]
Uppsala,Søn 4/12
[ALARA GAMES] Regional Championship Qualifier [Modern]
Trollhättan,Lør 10/12

Hvad er en PT?
PT står for Pro Tour. Det er de største turneringer i Magic-verdenen. Hvert år spilles der tre PTs plus VM, som også regnes for en PT. Hved hvert PT deles der over 230.000$ ud i præmier. For at kvalificere sig til en PT, skal man vinde en PTQ, have en meget høj rating eller have gode placeringer i tidligere PTs og/eller GPs.

Hvad er en PTQ?
PTQ står for Pro Tour Qualifier og det er igennem en PTQ, at man som amatør kan kvalificerer sig til en Pro Tour. PTQerne er åbne for alle, som ikke allerede er kvalificerede til den aktuelle PT. Vinderen får en indbydelse til Touren og rejsepenge.

Hvad er et GP?
GP står for Grand Prix og er det højeste niveau af turneringsspil som ikke kræver kvalifikation. Ved hvert Grand Prix deles der ca 25 000$ ud i præmiepenge, hvoraf ca. 7 500$ uddeles til de bedste amatører.

Hvad er en GPT?
GPT står for Grand Prix Trial og hører sammen med et GP. Hvis man vinder en GPT, så får man tre byes (man vinder automatisk de tre første kampe til GP uden at skulle spille) til det aktuelle GP. Formatet er altid det samme som ved GPet.