Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
OM OSS Medlemsvillkor | Policy för personuppgiftshantering

Om DanskMagic

SvenskaMagic begyndte som et hobbyprojekt skabt af Björn "Beakid" Andreasson.

Med årene har siden vokset sig stor og har i dag næsten 10.000 medlemmer. SvenskaMagic.com har en del af æren for det store og spirende Magic-liv i Sverige, hvor siden samarbejder med butikker og foreninger, således de sammen kan skabe et godt miljø for svenske spillere. I dag drives siden af Björn og Fabian "Fabbe" Åhrberg.

DanskMagic lanceres efter samme principper som SvenskaMagic, og forhåbentlig bliver det en ligeså stor succes som i Sverige. I Danmark er DanskMagic lanceret i tæt samarbejde med Jakob Vestergaard og Malte Holm. På DanskMagic.com er det således Jakob og Malte, der har det overordnede ansvar for indholdet på siden, hvorfor siden lanceres og fremstår som et dansk projekt.

Udover Jakob og Malte har DanskMagic.com et antal redaktører, moderatorer og vægtere, som hjælper med den daglige drift af siden. Alle moderatorer og vægtere er danske. Vi er stadig på udkig efter nye redaktører og moderatorer, så har du lyst til at tage del i dette arbejde, kan du kontakte Jakob.

Hvis du vil kontakte DanskMagic kan du maile mail@danskmagic.com, men du får hurtigst svar, hvis du sender intern post til Jakob her på siden. Du kan også poste et i Synpunkter på forumet.DaM Crew!

Admin
Her sidder toppen af kransekagen
Larzdk

Redaktør
Redaktionen skriver nyheder, ugens kort/undersøgelser og opdaterer her og der.
Larzdk

Dommer L1
Folk i denne gruppe er DCI-sanktionerede Level 1-dommere.
Larzdk

  Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!