Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Medlemsinfo Forumposts | Have (1013) / Want (11) | Decks (31) | Værkstedskort (1) 

kortoxen's kort

Her kan du se alle de kort, som kortoxen har lagt i sin samlemappe. Du kan lægge dem i din indkøbskurv og derved opfordre til biz.

KORTOXEN S HAVE INFO
"Är en MTG-fantast som har samlat på Magic-kort sen 1994. Som person är jag mycket noggran och seriös. Vid ev biz så försöker jag göra allt för att vi båda ska bli så nöjda som möjligt.

Säljer kort på min have både direkt och via auktioner emellanåt. Tar helst inte biz under 40 kr, då det är för bökigt och tar massa tid för så lite.

OBS!! Att du som köpare alltid står för portot, om vi inte har kommit överens om nått annant först! Även om jag godkänner bizzar som det står var och en betalar eller att jag (kortoxen) betalar portot, så är det du (köpare) som betalar portot!

OBS!! Var noga med att titta på min skickbedömnig innan du köper eller bjuder om detta är viktigt för dig! För samlare och extremt noggranna spelare så rekar jag EJ att man bjuder på annat än de som är angivna av mig som skick NM eller NM+!

Är noga med skick och använder egen bedömingsskala:

NM+ = MINT eller nästan MINT.
NM = Normal NEAR MINT med endast några få synbara repor och/eller lite smuts. Alla hörn/kanter är dock fina och svarta till 98%.
NM- = Som NM ovan, men en del synbara repor och/eller smutsfläckar, alt. dålig kvalite direkt från booster som givit kortet repor, vitt hörn eller veck utan något direkt spelande. Har svarta hörn/kanter eller endast lite vita i 1-2 hörn/kant.
NM-/EX+ = Kort som är svårbedömda och ligger på gränsen mellan NM och EX.
EX+ = Finare kort i EXCELLENT skick, men spelat och lite slitet med repor och/eller smutsfläckar. Har 2-3 hörn/kanter vita av spel och ev. något tryckmärke.
EX = Standard EX med slitna och vita hörn av spel och delvis repig yta och/eller smutsfläckar på ytan. Har 3-6 hörn/kanter vita av spel och ev. några tryckmärken.
EX- = I princip FINE, men inte så slitet så det stör, är relativt slitet av spel med många repor och/eller smutsfläckar på ytan. Har 4-8 hörn/kanter vita av spel. Dessutom kan kortet ha ett märkbart störande veck eller flera tryckmärken.

Då det inte finnes så att man kan välja +/- på NM,EX,etc så skriver jag det som info/flagga om det avviker från NM/EX.

Ange ditt SVM-nick som ref vid betalning av det du köpt eller vunnit och betala rätt porto. Det går bra att betala via Paypal, Swish eller SVM-krediter förutom till bankkonto!

SVERIGE:
1-22 kort är 9 kr
23-45 kort är 18 kr
46-100 kort är 36 kr
>100 fråga
REK = +73 kr på portot ovan!

NORGE+DANMARK:
1-22 kort är 21 kr
23-45 kort är 30 kr
46-100 kort är 57 kr
>100 fråga
REK = +100 kr på portot ovan!

/Lars"


Filter

Hvad: Have Want      Søg på: Kort Objekt
Vis som: Tekst Formateret tekst Billeder
Expansion:
Farver: Land
Kortnavn: Rarity:
Skal være:
Format:

Sprog: Stand: Foil: Signeret: Flag:
Sortér efter:


HAVE
Navn Exp Stand Sprog Foil Sign Byt Køb Auktion
Recoil
Skick: EX-
Invasion EX TyskaTyska 2:-
  Outlaws of Thunder Junction Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!