Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Medlemsinfo Forumposts | Have (166260) / Want (121) | Decks (426) | Værkstedskort (14) 

prinsallan's kort

Her kan du se alle de kort, som prinsallan har lagt i sin samlemappe. Du kan lægge dem i din indkøbskurv og derved opfordre til biz.

PRINSALLAN S HAVE INFO
"Minsta bizz = 80 kr, före frakt. Alla bizzar upp till 50g kostar 19 kr för porto + kuvert fr.o.m 1/1 2024, efter Postnords höjning.

-Jonas & Maria
------------------------------------

SVM-krediter: Tar nu på prov emot betalning med SVM-krediter om du betalar in 2 kr extra.

1. Avslår alla bizzar under 80 kr- Det är helt enkelt inte värt besväret. Enda gången jag avslår bizzar över 40 kr är om det är massvis med EDH-kort utan någon direkt vinst för mig då plocktiden blir galet lång för mycket liten vinst. Avslår också bulk (mer än ett playset av ett kort) ifall priset blivit fel satt. Man får dock alltid köpa kort av mig och vid EDH-bizzar lägger jag ibland till en extra kostnad på 1 kr/ kort då dessa bizzar tar 4 ggr så lång tid att plocka som en med playsets.

2. Skicket stämmer på 95% av min have (skriver ofta en grad under t.o.m, när jag lägger in 50 åt gången brukar det bli att jag kör EX, fast många är NM)- När man lägger in mellan 2000-5000 kort i veckan missar man helt enkelt ett på tjugo i skickbedömingen. Är du pedant med skicket så interna mig innan du bizzar och fråga om korten du vill köpa så kollar jag skicket åt dig. Asiatiska kort kan vara fel språk. 90% är rätt, men jag är helt enkelt inte 100% säker på att identifiera dessa språk. Sista klausulen: Jag ansvarar inte för postens slarv.

Du betalar alltid portot när du handlar av mig. Jag kommer inte ens ändra i bizzen om du valt "Var och en för sig". Detta då det händer flera gånger par dag. Räkna med att jag kommer påminna dig om du glömt betala port, oavsett vad du valt. De flesta affärer tar minst 50 kr i porto även om det bara går åt ett eller två frimärken så jag tänker inte betala din frakt.

Mer om postslarv:
Såhär funkar det:
Har du inte betalat för rekommenderat för grejer under 300 när du handlar av mig så står jag för hälften av beloppet om posten slarvar bort brevet.

Har du inte betalar rekommenderat för varor till ett värde för över 300 kr så får du ta på dig allt om posten slarvar bort det. Du lägger själv till om du vill ha rekommenderat i bizzens kommentar.

Har du betalat rekommenderat (och meddelat i bizzen att du ville ha rekommenderat) och jag missat att rekommendera det så får du hela beloppet tillbaka om det kommer bort i posten.
----------------------------------------------------

Happy Bizzing!
-Jonas"


Filter

Hvad: Have Want      Søg på: Kort Objekt
Vis som: Tekst Formateret tekst Billeder
Expansion:
Farver: Land
Kortnavn: Rarity:
Skal være:
Format:

Sprog: Stand: Foil: Signeret: Flag:
Sortér efter:


HAVE
Navn Exp Stand Sprog Foil Sign Byt Køb Auktion
Epochrasite
FBB Fransk semipimp. Minst Ex+. Epokrasite.
Future Sight EX FranskaFranska 18:-
Epochrasite
Mixed Rares 1
Commander Anthology 2018 NM eng Ja 5:-
  Outlaws of Thunder Junction Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!