Magic the Gathering
Magic the Gathering2906 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Kortbasen Søg | Magic Quiz | Tilfældig kort | Butikken | Illustratører | Identify kort  
Dominus of Fealty Edric, Spymaster of Trest

Duergar Hedge-Mage
Commander, Uncommon

mana cost: MV: 3
Korttype: Creature - Dwarf Shaman
Nuværende oracle-tekst:
When Duergar Hedge-Mage enters the battlefield, if you control two or more Mountains, you may destroy target artifact.
When Duergar Hedge-Mage enters the battlefield, if you control two or more Plains, you may destroy target enchantment.
P/T: 2/2
Illustration: Dave Allsop
Kort specifikke regler
8/1/2008
Each of the triggered abilities has an "intervening 'if' clause." That means (1) the ability won't trigger at all unless you control two or more lands of the appropriate land type when the Hedge-Mage enters the battlefield, and (2) the ability will do nothing if you don't control two or more lands of the appropriate land type by the time it resolves.

8/1/2008
Both abilities trigger at the same time. You can put them on the stack in any order.

8/1/2008
Each of the triggered abilities look at your lands individually. This means that if you only control two dual-lands of the appropriate types, both of the abilities will trigger.

8/1/2008
Both abilities are optional; you choose whether to use them when they resolve. If an ability has a target, you must choose a target even if you don't plan to use the ability.



Legalitet:

Standard: Ikke Legal
Pioneer: Ikke Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ikke Legal
Explorer: Ikke Legal
Historic: Ikke Legal
Brawl: Ikke Legal
Premodern: Ikke Legal
93/94: Ikke Legal

Duergar Hedge-Mage er Legal i disse blocks: Lorwyn


Regelspørgsmål om Duergar Hedge-Mage
Decks med Duergar Hedge-Mage

VÆRDI PÅ MARKEDSPLADSEN Log ind først!
VÆRDI PÅ MAGIC ONLINE ~0.05 tix tix (02 Dec '22)
 

The Brothers' of War!

Vil du slippe for reklamen? Bliv Guldmedlem
 

Opslagstavle for Duergar Hedge-Mage (Commander)

- tom -

 

I BUTIKKEN

Enkeltkort
9,-/stk.
1 stk. inde
Foil
23,-/stk.
Ikke på lager!

TILFØJ MIN H/W

Tilføj stk Duergar Hedge-Mage (Commander) til min
 

JEG HAR

winona2k (1stk), Discus (1stk), squidkid (1stk), 666killer666 (1stk)

JEG VIL HAVE

kriita (1stk)

Til salg

Discus 5 SEK (EX) (1stk)
Basti 6 SEK (EX) (1stk)
winona2k 8 SEK (EX) (1stk)

VIL KØBE

- Ingen -
Info om listerne
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -