Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Kortbasen Søg | Magic Quiz | Tilfældig kort | Butikken | Illustratører | Identify kort  
Hill Giant Kamahl, Pit Fighter

Alle udvidelser:

Incinerate
Duels of the Planeswalkers, Common

mana cost: MV: 2
Korttype: Instant
Nuværende oracle-tekst:
Incinerate deals 3 damage to any target. A creature dealt damage this way can't be regenerated this turn.
Flavourtext:
"Yes, I think 'toast' is an appropriate description." —Jaya Ballard, task mage
Illustration: Zoltan Boros & Gabor Szikszai
Kort specifikke regler
2007-07-15
Regeneration abilities that would affect that creature can still be activated; they just won’t do anything. The creature can’t be regenerated for any reason, even if an effect other than Incinerate would deal lethal damage to it or otherwise destroy it.


Legalitet:

Standard: Ikke Legal
Pioneer: Ikke Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Legal
Explorer: Ikke Legal
Historic: Ikke Legal
Brawl: Ikke Legal
Premodern: Legal
93/94: Ikke Legal

Incinerate er Legal i disse blocks: Ice Age, Mirage


Regelspørgsmål om Incinerate
Decks med Incinerate

VÆRDI PÅ MARKEDSPLADSEN Log ind først!
 

Vil du slippe for reklamen? Bliv Guldmedlem
 

Opslagstavle for Incinerate (Duels of the Planeswalkers)

- tom -

 

I BUTIKKEN

Enkeltkort
4,-/stk.
Ikke på lager

TILFØJ MIN H/W

Tilføj stk Incinerate (Duels of the Planeswalkers) til min
 

JEG HAR

666killer666 (3stk)

JEG VIL HAVE

jitte (4stk)

Til salg

- Ingen -

VIL KØBE

- Ingen -
Info om listerne
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Outlaws of Thunder Junction