Magic the Gathering
Magic the Gathering2814 medlemmer 5 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Kortbasen Søg | Magic Quiz | Tilfældig kort | Butikken | Illustratører | Identify kort  
Enatu Golem Hedron Matrix

Hand of Emrakul
Rise of the Eldrazi, Common

mana cost: CMC: 9
Korttype: Creature - Eldrazi
Nuværende oracle-tekst:
You may sacrifice four Eldrazi Spawn rather than pay Hand of Emrakul's mana cost.
Annihilator 1 (Whenever this creature attacks, defending player sacrifices a permanent.)
P/T: 7/7
Flavourtext:
"I believed in a beautiful god. But this is the true face of the divine."-Ayli, Kamsa cleric
Illustration: Chippy
Kort specifikke regler
6/15/2010
Annihilator abilities trigger and resolve during the declare attackers step. The defending player chooses and sacrifices the required number of permanents before he or she declares blockers. Any creatures sacrificed this way won't be able to block.

6/15/2010
If a creature with annihilator is attacking a planeswalker, and the defending player chooses to sacrifice that planeswalker, the attacking creature continues to attack. It may be blocked. If it isn't blocked, it simply won't deal combat damage to anything.

6/15/2010
In a Two-Headed Giant game, the controller of an attacking creature with annihilator chooses which of the defending players is affected by the ability. Only that player sacrifices permanents. The choice is made as the ability resolves; once a player is chosen, it's too late for anyone to respond.

6/15/2010
Casting Hand of Emrakul by paying its alternative cost doesn't change when you can cast it. You can cast it only at the normal time you could cast a creature spell.

6/15/2010
Casting Hand of Emrakul by paying its alternative cost doesn't change its mana cost or converted mana cost.

6/15/2010
Effects that increase or reduce the cost to cast Hand of Emrakul will apply to it even if you choose to pay its alternative cost.



Legalitet:
Standard: Ikke Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Ikke Legal
Premodern: Ikke Legal
93/94: Ikke Legal

Hand of Emrakul er Legal i disse blocks: Zendikar


Regelspørgsmål om Hand of Emrakul
Decks med Hand of Emrakul

VÆRDI PÅ MARKEDSPLADSEN Log ind først!
VÆRDI PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix (24 May '19)
 

War of the Spark!

Vil du slippe for reklamen? Bliv Guldmedlem
 

Opslagstavle for Hand of Emrakul

- tom -

 

I BUTIKKEN

Enkeltkort
2,-/stk.
1 stk. inde
Foil
7,-/stk.
Ikke på lager!

TILFØJ MIN H/W

Tilføj stk Hand of Emrakul til min
 

JEG HAR

Discus (4), Danne77 (1), donhaggis (14), 666killer666 (16), AlxSamuelsson (1), caitlin (4), Lexenius (4), pinge (1), Yoggoth (4), willypold (4), StiMag (4), Knasxfanstygemooorg (3), LFC4E (4), Tilyna (1), PartyFarmer (1), queenen (11), spip (4), Steken (1), 666MiMa666 (1), Marwen (1), RandomCoil (1), sus (8), pellekuling (95)

JEG VIL HAVE

Archangel (1stk)

Til salg

AlxSamuelsson 1 SEK (eng, NM) (1stk)
pellekuling 1 SEK (95stk)
Baxar 1 SEK (eng) (1stk)
Imerion 1 SEK (eng, NM) (8stk)
vstrbk 1 SEK (ty, FN) (2stk)
Tilyna 1 SEK (eng, EX) (1stk)
ArcHon75 1 SEK (eng, EX) (2stk)
PartyFarmer 1 SEK (eng, EX) (1stk)
Skygne 2 SEK (eng, NM) (31stk)
prinsallan 2 SEK (eng, EX) (11stk)
LFC4E 2 SEK (eng) Svart låda (4stk)
donhaggis 2 SEK (eng, NM) (14stk)
Akumu 2 SEK (1stk)
Yoggoth 2 SEK (eng, NM) (4stk)
Eolar 2 SEK (eng, EX) (1stk)
queenen 2 SEK (eng, NM) (3stk)
Eolar 2 SEK (eng, FN) (2stk)
sus 2 SEK (eng, NM) (8stk)
Discus 2 SEK (NM) (4stk)
queenen 2 SEK (eng, EX) (8stk)
Drako 2 SEK (2stk)
Basti 5 SEK (7stk)
Marwen 5 SEK (1stk)
TharaThas 5 SEK (1stk)

VIL KØBE

- Ingen -
Info om listerne
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  War of the Spark!