Magic the Gathering
Magic the Gathering2883 medlemmer 1 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Kortbasen Søg | Magic Quiz | Tilfældig kort | Butikken | Illustratører | Identify kort  
Khalni Heart Expedition Mold Shambler

Lotus Cobra
Zendikar, Mythic Rare

mana cost: CMC: 2
Korttype: Creature -- Snake
Nuværende oracle-tekst:
Landfall -- Whenever a land enters the battlefield under your control, add one mana of any color.
P/T: 2/1
Flavourtext:
Its scales contain the essence of thousands of lotus blooms.
Illustration: Chippy
Kort specifikke regler
10/1/2009
The landfall ability triggers whenever a land enters the battlefield under your control for any reason. It triggers whenever you play a land, as well as whenever a spell or ability (such as Rampant Growth) causes you to put a land onto the battlefield under your control. It will even trigger when a spell or ability causes another player to put a land onto the battlefield under your control (as can happen with Yavimaya Dryad's ability, for example).

10/1/2009
When a land enters the battlefield under your control, each landfall ability of the permanents you control will trigger. You can put them on the stack in any order. The last ability you put on the stack will be the first one that resolves.

11/17/2017
Lotus Cobra's ability isn't a mana ability. Opponents may respond to it before you have that mana.

9/25/2020
Lotus Cobra's ability uses the stack and players may respond to it. It isn't a mana ability because the event that causes it to trigger isn't a mana ability.

9/25/2020
A landfall ability triggers whenever a land enters the battlefield under your control for any reason. It triggers whenever you play a land, as well as whenever a spell or ability puts a land onto the battlefield under your control.

9/25/2020
A landfall ability doesn't trigger if a permanent already on the battlefield becomes a land.

9/25/2020
Whenever a land enters the battlefield under your control, each landfall ability of the permanents you control will trigger. You can put them on the stack in any order. The last ability you put on the stack will be the first one to resolve.



Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ikke Legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ikke Legal
93/94: Ikke Legal

Lotus Cobra er Legal i disse blocks: Zendikar


Regelspørgsmål om Lotus Cobra
Decks med Lotus Cobra

VÆRDI PÅ MARKEDSPLADSEN Log ind først!
VÆRDI PÅ MAGIC ONLINE ~0.08 tix tix (24 Feb '21)
 
MrEgo præsenterer en smagsprøve fra sin guld-VIPed auktion
HJÄLP MIG KÖPA HUS! Endast kort över 100kr! ABUR, IE, AN, LG, Displayer m.m.
1 dage tilbage
Få VIP Guld til din auktion for at få dine auktionskort vist her.
Vil du slippe for reklamen? Bliv Guldmedlem
 
tilbage til opslagstavlen

Opslagstavle: Overvurderet

gepfandet skrev 23:02, 22/10 -09
TOTALT
Voidmage svarede 11:44, 14/11 -09
jep.
thom_bund svarede 13:53, 12/1 -10
stadig dyr
jrh svarede 06:57, 18/12 -14
Overvuderet.
Du skal logge ind for at svare
 

I BUTIKKEN

Enkeltkort
72,-/stk.
Ikke på lager

Foil
159,-/stk.
Ikke på lager!

TILFØJ MIN H/W

Tilføj stk Lotus Cobra (Zendikar) til min
 

JEG HAR

caitlin (4stk), Jellon (1stk), 666killer666 (5stk), 666killer666 (4stk), Maeths (4stk), ConjurerofCheapTricks (1stk), Davorac (4stk)

JEG VIL HAVE

puKKa (1stk), Perpa2 (1stk), pocmalak (1stk), intello (4stk), Archangel (1stk), Krokas (1stk), ConjurerofCheapTricks (1stk), somiew (1stk), WholesomeToken (1stk), 666MiMa666 (1stk), Marwen (1stk), Mandalay (1stk)

Til salg

Jellon 35 SEK (eng, EX) (1stk)
takfort 40 SEK (eng) (1stk)
PaperTiger 100 SEK (ty, NM) (4stk)

VIL KØBE

- Ingen -
Info om listerne
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -