Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
FORUMMET Start | Nye indlæg | Søg | Private boards  
TURNERINGER Magic for fynboer mm.... Sealed turnering deltager pris ...
SEALED turnering kun 150 kr i deltagerpris KBH!!
Senest læste indlæg: 22:48:20, 13/4 -24. læst 7842 gange.
lars1976
MEDLEM
Københavns kommune
@dam s. 17/12 -12

2 emner
0 svar

SEALED turnering kun 150 kr i deltagerpris KBH!! 06:05:48, 6/2 -13  
http://www.facebook.com/home.php#!/events/642694842537125/


Kære alle så er det tid til, at få søsat den første turnering.

Nu følger en del informationer. Venligst læs godt igennem.

Tid = 17 feb. kl 11.00
Sted = 71 Nyhavn hotel.

1: Deltagerpris = 150 kr. for 6 booster, og 1,5 i præmiepulje.

2: Man tilmelder sig ved, at sende en email til Lars på lars.boerresen@hotmail.com, skriv "Sealed 1" som overskift. I denne mail, skal man oplyse sit DCI nummer, eller at man er ny spiller. Vi elsker nye spillere, se længere nede.

3: Tilmeldingsfrist er fredag den 15 Feb. kl. 22.00.

Man kan stadig tilmelde sig efter fristen, men man kommer så på venteliste. i den rækkefølge man tilmelder sig i. Dette gøres i tilfælde af, at vi ikke har fået bestilt nok booster. Men dette skulle helst aldrig ske, vi vil forsøge, at vi altid har booster nok hjemme, til at afholde 2 turneringer. Så det er rent juridisk, at vi gør det på denne måde. Pladsen skulle helst ikke være et problem for deltagelse, før vi når op på ca. 400 spillere.

4: Betaling sker kontant, der er ikke lige banker i nærheden.

5: Vi starter kl 11, ikke kl. 10.12 eller kl. 10.24, vi starter indskrivning allerede fra kl. 10.30. Kommer man for sent, kan man stadig komme med, men du vil så have mindre tid til, at sammensætte dit deck.

6: Turneringsformen er "Sealed", man får 6 booster til at lave deck af. Der er 40 min til at sammensætte og se sine nye kort igennem, hvis man kommer til tiden!! Herefter starter selve spillet, man bliver parret efter tilfældighed, som et computerprogram står for. Antallet af kampe afgøres af, hvor mange deltager der er. Men et sted mellem 4 og 6 er det normale. Til hver kamp er der 45 min, der spilles bedst ud af 3 spil. For flere oplysninger om regler, kan I kontakte Gilbert Hedegaard, vores lvl 2 DCI dommer (Kun 5 på dette lvl i hele DK (og en på lvl 3)).

7: Dette er en HYGGE turnering, og skal være stedet for nye spillere kan komme og lære, hvordan man spiller i turnering. Nye spillere skal dog have et hvis kendskab til spillet, før de kan deltage.

Nye spillere skal komme kl. 10.00, hvor Gilbert og mig selv. Vil give en masse praktiske råd om det hele,og især om, hvordan man skal sammensætte sit deck. Vi vil også bruge denne tid til. lige at se de nye an, om de kender nok til spillet før de deltager.

De "gamle" spillere skal give plads til, at de nye, laver en enkle fejl. Og de er tilskyndet til, at de efter kampen er forbi, og der er tid tilbage, at bruge denne tid til, at hjælpe de nye med råd til, hvad de skulle havde gjort. Og se deres deck igennem og komme med forslag til ændringer. Det er op til de "gamle", hvor meget de vil hjælpe de nye spillere. Det er ikke noget vi håndhæver, og kommer der twist, er det altid de officiel regler vi følger.

SKIFT TRÅD TIL


 
  Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!