Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
EVENTIDE CENTER Start | Billeder | Spoiler (180) | FAQ | Prerelease  

Eventide Center
Opdateret: 01:30, 1/8 -08

Eventide, det andet set i den mørke Shadowmoor-Block! Fjender slår sig sammen og bliver farligere end nogensinde, mens et fåtal af helte kæmper for godheden i en verden hvor solen aldrig står op....

NYHEDER
Nye kort!
11:47, 25/6 -08, af Malte_Holm
I forbindelse med at Wizards har offentligjort en Eventide mini-site, har de også offentligjort en masse nye kort - tjek spoileren!

Dette afslører en af settets keyword-abiltys: Retrace. Når spellen med retrace er i din graveyard, må du spille den ved at discarde et land kort + dens normale cost. Såvidt jeg kan se bliver spellen så bare liggende der, og du kan retrace den så mange gange du vil. Det virker ..... ret godt?
0 kommentarer

Bloom Tender
13:54, 21/6 -08, af Malte_Holm
Nyt kort i spoileren, woo! Det tidligere spoilede billede var ikke en sort/hvid elver, men til gengæld en monogrøn mana elver, der kan producere mana lig med de farver permanenter du kontrollerer. Dvs. hvis du spiller Zealous Guardian tur 1, og så Bloom Tender tur 2, så har du 6 mana i tur 3. Hvis du så tager og spiler fx. en Manaforge Cinder, og så en Umbral Mantle ......... hmm?! Anyways jeg tror ikke den kommer til at se constructed play, men den er da alligevel meget sjov!
1 kommentarer

"Chrome", ny ability i Eventide?
23:04, 17/6 -08, af Malte_Holm
Yes, så er det første non Wizards-spoilet kort rullet ind - Stalker of Shadows. Den har en ny ability der hedder "Chrome", og det betyder at dens power/toughness er lig med antallet af sorte mana symboler i din graveyard. Med kun ét kort med Chrome er det lidt svært at definere ability'en endnu. Er det kun for manasymboler? Eller også for kort-typer? Creature-types? Jeg gætter på, at det kun er manasymboler der tæller.

Og hvordan skal man så vurdere denne ability? Det ser ud til at være massivt overcosted, så i Stalker of Shadows' tilfælde tror jeg hverken den bliver spilbar i limited eller constructed.
3 kommentarer

To nye billeder tilføjet!
22:03, 12/6 -08, af Malte_Holm
Tjek de to nye billeder ud, straight outa en hollandsk mail eller noget. Der er noget der ligner en sort/hvid elver og på det andet billede har Thoughtweft Trio samlet et par guns op og er på drive-by?! (Det er nok en rød/hvid kithkin der pinger for én, wow exciting. Det er sejere med drive-bys)
0 kommentarer

En booster fra Wizards!
16:27, 12/6 -08, af Malte_Holm
Ligesom med Shadowmoor, har Wizards offentligjort én Eventide booster. Dog er der kun et af kortene der har tekst, Overbeing of Myth. Det lægger selvfølgelig op til, at man prøver at gætte på hvad de tekstløse kort gør. Jeg har skrevet mit bud - men vi vil meget gerne høre jeres idéer og kommentarer til kortene!

Kortene findes under billeder!
0 kommentarer

Velkommen til Eventide Centret!
16:21, 12/6 -08, af Malte_Holm
Her kan i læse nyheder om det andet set i Shadowmoor-blocken, Eventide. Vi bringer billeder og kort, kommenter dem gerne: Er dette den nye bomb til Faeries eller måske en hoser til dit 'lark-sideboard? Er serien den bedste til dato eller holder du op med at spille Magic pga Eventide?

Billeder og andre illustrationer kan findes her, og de kort vi med sikkerhed kan sige bliver del af settet, kan findes i vores spoiler
0 kommentarer



Symbol:


Boosterpack:


Display:


Bundle:


 

HURTIGINFO

Hvad? Det andet set i Shadowmoor-blocken
Hvordan? 180 nye spændende kort
Hvornår? Pre-Release 12-13 juli, Release 25 juli

Nyeste billeder


Endless Horizons 0
10:21, 25/6 -08, af Malte_Holm

Swirling Spriggan 0
10:20, 25/6 -08, af Malte_Holm

Unmake 1
10:20, 25/6 -08, af Malte_Holm

Worm Harvest 0
10:19, 25/6 -08, af Malte_Holm

RW Aura 0
10:19, 25/6 -08, af Malte_Holm

Raven's Crime 0
10:13, 25/6 -08, af Malte_Holm


Planeswalker Decks

 
Skift center:
  Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!