Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Anmeldelse
Den Danske DM Krønike 9. del.

Sommer i april hold da kæft hvor nice.

Her næste episode i DM Krøniken og takkent være Yan Nielsens super lækre DaM artikel editor, er du nu igen med kortlinks.

af Bartok
14:26, 4/5 -09
läst 6917 ggr.
Udskriv artikel
12 Kommentarer

2003

Året er 2003. Rumfærgen Colmbia brænder op under sin indtræden i jordens atmosfære, Sjælland, Sydsverige, Bornholm og Lolland-Falster ramt af strømsvigt og Danmark må sige farvel til Tommy Seebach

























Sæson 2002-2003, markede en milepæl i tryllehistorien.
I en del år inden havde man vha. programmer som Netdraft og Apprentice kunnet spille magic online. Wizards havde i nogle år forsøgt at bekæmpe disse programmer, men kom langt om længe frem til konklusionen "If you can't beat them, join them"
Wizards sendte Magic Online på banen og pludselig kunne alle få adgang til kvalitets drafts og god modstand 24-7.

Selvom om programeringen var elendig, blev det alligevel et hit. Det blev lanceret i juni 2002 kort før Invasion roterede ud. Som konsekvens der af er Invasion block kortene enomrt dyre den dag i dag.
Vha. Event tickets systemet, fik MTGO sin egen selvstændige mikroøkonomi og hurtigt var der folk der udnyttede deres skills til at "gå infinte" (dvs. have et positivt netto resultat indtægter fra booster præmier og draftkort salg minus udgifter til til selve draftsne).

Flere danskere begyndte at slå deres folder på MTGO og den dag i dag er Allan B. Christensen i "Hall of Champions" pga. 3. højeste all-time limited rating.



Endnu engang var der fantasy DM på Faraos.dk/magic og favoritlisten var som følge.


1. Allan B. Christensen
2. Svend Geertsen
3. Jonas Cleemann
4. David Jensen
5. Palle Poulsen
6. Peter Myrvig
7. Ulrik Tarp
8. Frederik Farrington
9. Jakob Steinaa
9. Nis Berthelsen

Denne favoritliste bar meget præg DM 2002.
Der var dog nogle der havde vist deres kunnen i form af PT. apperance. Største præstation var Peter Myrvig, som blev den kun anden dansker til at navigere sig i en PT. Top 8 da han nuppede 5. pladsen i Houston.

Formatet op til DM bød på en god blandet landhandel af deckkoncepter fra året før i opdaterede versioner og enkelte nye koncepter.

Flere af dem kom i top 8, så de kan ses der. Af dem som ikke så top 8 kommer her nogle eksempler på lister (nogle er lister er fra pre-Legions, og derfor ikke helt up-to date).

Psychatog 2003

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
22:48, 2/5 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
1734,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35702[/lek]
Køb decket! Proxy decket!

Slide/Rift 2003

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
22:52, 2/5 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
1573,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35704[/lek]
Køb decket! Proxy decket!

Wake 2003

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
22:54, 2/5 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
1556,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35705[/lek]
Køb decket! Proxy decket!

MBC 2003

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
22:56, 2/5 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
724,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35706[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



DM skulle i 2003 igen spilles i Århus. For mit eget vedkommende bestemte jeg mig for at give trylleriet en ny chance. Jeg havde pauser i mine eksamener op til DM og kunne derfor godt aftsætte en weekend i Aarhus.
Ratingen i Danmark havde dog været udsat for en god gang inflation siden jeg stoppede (i sluttningen af 1999 lå jeg eksempelvis som Danmarks 7. bedste constructed player med 1835 i rating). Det betød at jeg var nød til at spille i de sidste Meat-Grinders op til DM. Jeg havde ingen kort og tog derfor kontakt til Lars Dam, som skyldte mig en tjeneste fordi han fik alle de boosters jeg fik for at dømme i 2001. Lars lånte mig et UG-madness deck til at spille et par qualifiers med. I den første gik jeg 4-2 og fik en 9. plads, så jeg måtte sætte min lid til LCQ'erne på sitet i Århus. Jeg gik dog 1-2 drop og 1-5 drop og dermed havde jeg fundet ud af hvordan man smed en stor bunke DCI point på under 24-timer. Da jeg nu ikke kunne spille, meldte jeg mig endnu en gang under dommerfanerne hos overdommer Jesper Stehr Nielsen.



Som et tegn på nye tider, blev Team-DM dette år vundet af det meget unge københavnske Team-Lhurgoyf, som bestod af Asger Mow,Rasmus Sibast og Dima Buhl,, så noget indikerede at Københavns magic miljø havde en fremtid.





Dag1 rochester draft.

Programmet for dag 1, stod på 2 gange 3 runders draft i formatet Onlaught, Legions og Scourge.




Da rochesterdraft foregår med åbne kort, viste det sig indimellem svært for folk at holde masken når nogle af de uerfarne spillere valgte deres picks, men dagen gik dog fint og top of the pops efter draften, var Lars Dam og Thomas Dall Jensen på 6-0


Dag2 standard

Mit job lørdag aften/nat, bestod i at være dørvagt til sovesalen, så søvn fik jeg ikke meget af den nat. Jeg var dog ikke den enste som måtte lide under manglende søvn den nat. Københavnerne havde bestemt sig for at male byen rød og det gjorde de. De gjorde det så grundigt at at Jonas Cleemann bestemte sig for at male en hæk uden for sitet brækfarvet og ham og Stefan Petersen var så hårdt medtaget, at de måtte læne sig op af hindanden for at holde balancen da de kom til sitet (jeg måtte iøvrigt opgive at bruge anti-rødeøje funktion på billederne af Jonas, da hans øjne forsvandt når jeg brugte den).

På standard dagen stod den på beat for alle pengene, med en kæmpe bunke R/G beatdown og U/G Madness i toppen. En der i høj grad profiterede på dette var Stefan Petersen. Stefan stod for årets slutrun, da han gik fra at være 1-2 efter runde 3 på draftdagen, til at være 8-2 efter runde 10, for så at drawe sig i top 8 (godt hjulpet af at hans G/W Stayin Alive blev fodret en lind strøm af R/G beatdown decks på dag 2).


Da dag 2 var omme, var det kvartfinale tid og det lykkedes for både Jonas og Stefan at kæmpe sig i top 8. En meget flot præstation af Magnus Christensen, gjorde at han kunne tangere Svend Geertsens rekord som yngste top 8 deltager med sine kun 14 år.


Kvartfinalerne blev som følge.


1.Stefan Petersenvs.Lasse Nørgaard









2.Thomas Dall Jensenvs.Magnus Christensen











3.Jonas Cleemannvs.Kasper Dahl










4.Jakob Steinaavs.Nis Berthelsen












Første kvartfianle mellem Stefan og Lasse var langt fra spændende.

Lasses matchup var noget nær umulig og kunne næsten få Slide vs. Affinity til at ligne vand.

I får her Stefans tømmermandsrecap.

Lasse sidder mildest talt er en anelse desillusioneret efter vores tidligere møde. En af Lasse heppe-drenge kommer med ivrige tilråb som ”Du har et godt deck, du smadrer ham”, hvortil Lasse kun kan vrisse ”Har du set hans deck? det slår ihjel, når det når 40 liv”. Jeg kan kun sidde og klukke lidt og trækker guldhænder i to spil.





Anden kvartfinale mellem Thomas og Magnus var derimod meget spændende.

Både Thomas og Magnus skrev rapporter fra dette DM, så her får i Thomas' referat.

I spil 1 muliganer Magnus og holder en hånd uden grøn mana. Jeg på den anden side får med Tur 1 Elver, Tur 2 Coth, tur 3 angrib. Jeg bytter min token for hans Aquamoeba (discarder en Roar), ny token, tur 4 angriber (ingen Unsummon), smider Lavamancer, tur 5 GuideCoth-token. Han smider sin Roar, jeg smider en ny Guide på token, han blocker og i sin tur conceder han.

I spil 2 mulliganer Magnus igen. Han får dog en rigtig god start, mens jeg bare trækker land efter land. Da Magnus har en fantasillion dyr i spil finder jeg efter moden overvejelse tiden inde til at concede.



I spil 3 er det min tur til at mulligane. Jeg holder en hånd med Elver, Lavamancer, Ensnaring Bridge, Threaten og 2 lande. I mit første trækker jeg en Bridge mere. Magnus spiller imidlertid ingen grønne lande før han har 3 Islands i spil. Inden dette er det lykkedes mig at toppe en Coth, hvor en af mine tokens har byttet med hans Aquamoeba (jeg mener han discardede en Mongrel) Herudover har jeg kun trukket lande.

Da han trækker sin Mongrel er situationen som følger:

Han er på 14 liv og har en Mongrel og hånden fyldt af kort. Jeg er på 20 liv, har en Elver og en Coth-token i spil og har 2 Ensnaring Bridge og en Threaten på hånden.

I min tur angriber jeg med min token som han lader komme igennem og går på 11 liv. I hans tur angriber han med sin flying Mongrel og discarder en Rootwalla. I min tur stjæler jeg hans Rootwalla og angriber med det hele, hvorefter han planmæssigt smider en Arrogant Wurm og blocker min token, hvorefter han går på 7 liv. I næste tur angriber han med det hele, hvorefter jeg går på 10 liv. Min tur trækker jeg en Threaten (ret usexet draw henset til, at jeg er nødt til at få en Bridge i spil for at overleve). Jeg smider en Bridge som han ikke counter (jeg troede på dette tidspunkt, at han havde hånden fuld af counters). Jeg dropper herefter den næste Bridge. Jeg angriber med min Elver, der løber ind i endnu en Arrogant Wurm. Da jeg har Threaten på hånden kan han i næste tur angribe med sin Rootwalla og slå mig på 7.

Som den topdrawing bums jeg er trækker jeg nu en Lavamancer og spiller den. Jeg Threater herefer et af hans dyr, der ikke kan angribe. I næste tur spiller han bare endnu et dyr. Jeg går på 6 via en wooded Foothills til Lavamanceren.

Jeg trækker en mongrel og spiller den. Han spiller bare endnu et dyr hvorefter jeg banker ham på 5 med min Lavamancer. I hans tur smider han Upheaval (med 6 lande i spil) via 2 City of Brass og går på 3. Jeg overvejer et kort øjeblik om det er bedst at skyde ham eller en Rootwalla. Overvejelserne bliver korte da det går op for mig, at han ikke kan counter min Lavamancer. Jeg banker ham som konsekvens på 1. I sit endstep discarder han 2 Rootwallas.

I min tur topper jeg Volcanic Hammer og spiller Lavamanceren. Det lykkedes ham til tilskuerernes jubel at toppe en Unsummon og banke min Lavamancer tilbage på min hånd samtidig med, at han angriber mig ned på 4. I min tur kan jeg heldigvis smide min Hammer for the win.

2-1 og VM-deltagelsen sikret.

Min kamp med Magnus havde det kuriosum, at jeg slog ham ihjel med en af de 4 Volcanic Hammers jeg havde lånt ham.




Tredie kvartfinale var mellem de regerende Danmarksmester og årets herningensiske indslag.

Et recap fra Jonas' rapport.

[i]Spil 1

Spil 1 taber jeg i tur 2, da jeg spiller en Shade istedet for en Withered Wretch. Jeg ved ikke hvad jeg tænker, nok noget med et hurtigt pres. Problemet er bare at han spiller en Queit Spec, og henter 3 Roars, og jeg kan kun nå at fjerne en af dem i tur 3 med min Withered Wretch. Et par ture senere ender Ormene med at tage livet af mig.

Spil 2

I spil 2 får jeg slået alt hans outlet ihjel, og han dør uden at kunne spille sine dyr på hånden

Spil 3

Et meget tæt tredje spil. Jeg har 2 Shades kørende og Kasper har 1 kort på hånden som han lige har trukket, men har spillet en Arrogant Wurm, og han har Wonder i graveyarden. Jeg angriber med mine 2 Shades og Kasper blokker ikke. Jeg pumper ikke da jeg lige har trukket en Visara og spiller den (har præcis 6 lande). Men Kasper har trukket en Logic og counter den. Kasper angriber mig så ned på 6 og spiller en Wild Mongrel !!!, igen topdrawet. Men ifølge mine noter er han på 9 så det gør ikke noget tænker jeg, han skal jo blokke.

Jeg trækker mit kort og angriber, til min overraskelse blokker han ikke. Jeg gør klar til at pumpe mine Shades for the win, men tjekker lige med bord dommeren om hans score... Men det viser sig han er på 13 ?, jeg kunne simpelhen ikke læse mine egne noter.. Nu ser det ligepludselig ikke så godt ud for mig. Heldighvis har jeg trukket min Visara nummer 2, og slammer den på bordet. Nu skal Kasper trække en Unsummon for at vinde, det gør han ikke og jeg er til VM...

Pyhaa How Lucky..




I fjerde kvartfinale skulle Jakob nu for femte gang se om han kunne nå VM.

Her er Nis' recap,

Jeg kan ikke huske den første kamp særlig godt, men jeg får i hvert fald prygl, så det kan mærkes, og det tager ikke lang tid. Efter sideboard er matchuppen noget anderledes, da mine 2 Centaurer og 3 Compost forbedrer den en hel del for mit vedkommende. Kamp 2 har jeg et draw, som kun U/G kan have det, og laver nærmest tur 5 kill med counterbackup. Jakob stritter godt imod, men ender med ikke at kunne gøre noget ved en Phantom Centaur.



I tredje og afgørende kamp starter Jakob og kaster Duress i første runde. Han fjerner en Logic fra min hånd. Jeg spiller en Rootwalla og han kaster en Shade. Jeg trak imidlertid en compost på mit første draw og den kommer i spil i min tur to, efter min rootwalla har svunget. Jakob forbander sit held (meget forståeligt), svinger med Shaden og spiller en Rotlung Reanimator. Næste tur kommer en Mongrel fra min side og den sætter spillet lidt i stå, hvilket tjener mig markant bedst. Cirka fem ture senere har jeg en Centaur og yderligere en Compost på bordet, og Jakob kan ikke komme tilbage efter det.


Dermed sikrede Jakob sig en solid førsteplads i flest top 8'er uden VM deltagelse med fem styk (nok ikke en rekkord man ønsker at slå).


Semifinaler

1.Stefan Petersenvs.Thomas Dall Jensen










2.Jonas Cleemannvs.Nis Berthelsen










I første semifinale skal Stefan endnu engang bevise at hans deck har taget på R/G.

Fra Thomas' rapport lyder det som følge:

I spil 1 får jeg en udmærket start. Det hjalp bare ikke rigtigt. Stefan spillede et par WOG's og derefter en Exalted Angel (tror jeg nok). Effekten var i hvert fald til stede.

I spil 2 får jeg igen en speed start med diverse creatures. Det eneste jeg rigtig kan huske fra spillet er, at Stefan er på 2 liv da han spiller Ravenous Baloth. Jeg på det tidspunkt 3 dyr i spil og kan burne ham med Violent Eruption inden han deklærer blockers.



I spil 3 doublemulliganer jeg.

Stefan erklærer noget frejdigt, at hans hånd er så god, at han kan spille med åbne kort (det gør han nu ikke).

Jeg smider tur 1 Elver, tur 2 Angrib, Elver og Lavamancer. Tur 3 angrib ? han går på 16. I hans tur WOG. I end of turn smider jeg min sideboardede Caller of the Claw. Det var sgu meget sjovt at se Stefan i hovedet på det tidspunkt. Hvis jeg havde trukket en Blistering Firecat ville spillet faktisk være blevet close da han så var gået på 1 liv i min tur. Nu trak jeg i stedet en Volcanic Hammer, og fik ham på 5, hvorefter Stefan i sin tur spiller Renewed Faith for 6 og i mit næste angreb Moment's Peace. So close yet so far.



I den anden semifinale mellem Jonas og Nis går det som følge:

Mine kampe med Jonas er næsten identiske med mine kampe mod Jakob. Første kamp bliver jeg pryglet, ikke mindst takket være tre land i træk i en meget afgørende fase. Anden kamp går de flyvende orme amok, og en Centaur afgør matchen. I tredje kamp (som Jonas starter) spiller han Duress i tur et og Cabal Therapy i tur to, men ikke desto mindre kaster jeg tur et Rootwalla, tur to compost, tur tre Looter, tur fire Centaur, tur fem Arrogant Wurm via Looter og endnu en Compost. Desuden staller Jonas på fire land, og kampen er mere eller mindre afgjort, da hans Shade bytter for min Arrogant Wurm, og jeg trækker to kort.





Finale

1.Stefan Petersenvs.Nis Berthelsen








3./4. Plads Kamp


1. Thomas Dall Jensenvs.Jonas Cleemann







I kampen om 3. pladsen stod den på kamp mellem to af de rigtigt rutinerede.

Fra Jonas' rapport:

Spil 1

Første spil var da også fuldstændig Thomas' spil, og han myrder mig rimlig hurtigt. Det jeg prøver at Therapy væk, trækker han turen efter osv, nå Thomas trækker sådan kan jeg ikke vinde.



Spil 2 & 3
Begge spil er næsten ens : Thomas holder en marginal hånd og jeg holder en god. Jeg får duresset hans Compost væk og får lagt et par Engineered Plagues og ruller ham over med Visara og Corrupt.

Som nævnt andensteds tager Thomas en chance hvor han er lidt presset. Han prøver at lægge en Elephant Guide på en af hans token, men jeg Smother til den, og da jeg turen efter lægger Withered Wretch og fjerner hans Call & Firebolt fra Graveyarden, er det Game...



Finalen stod på Stefans Stayin' Alive mod Nis' UG-Madness.

Fra Nis' rapport:

Første kamp mod Stefan er rigtig tæt, men midt i kampen, hvor ingen af os rigtigt har nogle ressourcer tilbage, trækker han tre gange action, mens jeg laver tre gange land. Jeg taber derfor kamp et, og før sideboarding er staying alive heller ikke noget, man er glad for at møde med U/G. Upheaval forbedrer dog situationen mærkbart.



Andet spil kommer jeg på hælene med det samme, da Stefan kommer ukarakteristisk hurtigt ud af hullerne. Jeg stabiliserer således på kun et liv, til dels fordi jeg har overset en Nantuko Monastery, der ligger nede i Stefans endeløse bunker af hvid og grøn mana.

På trods af mine liv bliver det et langt spil, hvor Stefan trækker 3 Wrath og 2 Akroma's Vengeance. De to første Wrath bliver dog nærmest brugt som spotremoval på Wurm tokens og yderligere to er blevet counteret. Da han spiller den femte wrath effekt efter en upheaval, har jeg dog ikke flere Logic tilbage, og overvejer min situation i et minut eller to. Stefan har en Engel i hånden (jeg har bouncet den tidligere), og han får sin Monastery tilbage (min Callous Oppressor har taget den fra ham, da Stefan har sagt Angel), hvis Akroma's Vengeance resolver. Jeg ser det derfor som den eneste udvej at lægge min hånd fra mig og aktivere min Looter. Og op ad hatten kom Circular Logic ”to save the day”. Jeg remover den med madness og spiller den for at counter Akroma's Vengeance. ”Like a pro…” mumler Stefan tydeligt frustreret. Han dør turen efter af to Arrogant Wurms.

Sidste kamp lægger jeg ikke et tredje land før Stefan er på 32 og jeg er på 8 på grund af ”the bewinged bitch”. Den sidste kamp bliver således ikke det helt store og jeg må tage til takke med andenpladsen.


Et godt DM var overstået og hvis man vil vide hvordan et VM i Berlin kan foregå, kan man jo passende læse Stefans rapport her på siden.

Historien fortalt fra de sidste borde.



Event overview
Format: Rochesterdraft, T2
Lovlige serier: 7th edition, Oddyssey, Torment, Judgement. Onslaught, Legions
Eventside: Skovvangs Skolen (Århus)
Hoveddommer: Jesper Stehr Nielsen





Decklister


Decklister
Vinder: Stefan Petersen
GW Stayin Alive (Stefan 03)

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
22:54, 19/4 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 61 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
2123,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35111[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



Finalist: Nis Berthelsen
UG Madness (Nis 03)

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
22:59, 19/4 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
419,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35112[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



3. Plads: Jonas Cleemann
MonoB Zombies (Jonas 03)

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
23:28, 19/4 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 57 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
705,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35113[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



4. Plads: Thomas Dall Jensen
GR Aggro (Thomas 03)

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
14:34, 20/4 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
1811,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35137[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



5. Plads: Jakob Steinaa
MonoB Zombies (Jakob 03)

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
14:37, 20/4 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
715,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35138[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



6. Plads: Lasse Nørgaard
GR Aggro (Lasse 03)

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
15:26, 20/4 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
1577,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35140[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



7. Plads: Kasper Dahl
UG Madness (Kasper 03)

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
15:32, 20/4 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
353,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35141[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



8. Plads: Magnus Christensen
UG Madness (Magnus 03)

Booster Draft / Casual

Af: Bartok
15:38, 20/4 -09

Bartok kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Casual
Format: Booster DraftStørrelse: 61 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
427,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]35142[/lek]
Køb decket! Proxy decket!



Links
Link til del 1.

Link til del 2.

Link til del 3.

Link til del 4.

Link til del 5.

Link til del 6.

Link til del 7.

Link til del 8.

 

Artikel-feedback


Log ind for at kommentere nyheden.

Jakob

REDAKTøR
MODERATOR
Kolding kommune
Du lignede godt nok lort, Jonas. Jeg kan huske, jeg følte mig godt ind i vores kamp om søndagen, så wasted som du så ud :)

22:46:48, 7/5 -09
Tower

MEDLEM
Vallensbäk kommune
Dette var helt igennem et fantastisk DM, som jeg husker mest for de tømrermænd jeg havde om søndagen.

Fantastisk VM rapport som Stefan skrev, jeg har lige siddet og grinet de sidste 10 minutter.

Jonas Cleemann

10:20:03, 7/5 -09
Opdateret: 10:23:55, 7/5 -09
Kid

MEDLEM
Odense kommune
Haha det var good times. Erindre også at vi lige fik slået fast at phantom Nishoba kommer tilbage med alle sine counters når man astral slideer den :D

18:52:41, 5/5 -09
Jakob

REDAKTøR
MODERATOR
Kolding kommune
Dreamcrushing ftw... :)

12:26:03, 5/5 -09
Anders_Noer

MEDLEM
Københavns kommune

#9 PWP Seasonal
Aside:
Jeg kan huske fra dette DM, at Brian Nielsen rare-draftede som en anden cookie, i begge sine free drafts, da han ikke rigtigt troede på sine chancer for en topplacering. Kræmmer! (og krammer...)

Alligevel fik han vistnok en positiv statistik i sine limited kampe og endte med noget a la 35 rares. Good times.

11:25:42, 5/5 -09
Endorfin

REDAKTøR
Århus kommune

#11 PT Points Yearly
#11 PWP Yearly
Så det var bumsen og kid der dreamcrushede min allerførste dmq (og allerførste sanctioned turnering)...

Jeg var 3-0-1 efter 4 runder med min mono røde blistering firecat/goblins/brænd deck, og møder så bumsen i runde 5 og kid i runde 6...

endte selvfølgelig som nr 7, når top 6 kvallede (mener jeg)

07:51:36, 5/5 -09
Opdateret: 07:54:51, 5/5 -09
Bartok

MEDLEM
Frederikssund kommune
Jeg har nok brugt omkring 14 artikler for at skrive den her, så det er godt nok mange links. Desuden vil jeg blive nød til at oprette hjemmesider med alle Manapool artiklerne da de ligger i en access database.

06:42:59, 5/5 -09
kioskman

FANTASY KING
REDAKTøR
Odense kommune

#8 PWP Lifetime
endnu en god gennemgang af et DM

22:51:04, 4/5 -09
Panteren

MEDLEM
Helsingør kommune
Super artikel. Endnu bedre ville det have været at få alle links til de rapporter, du sakser fra.

21:48:00, 4/5 -09
Jakob

REDAKTøR
MODERATOR
Kolding kommune
Fuck det var fedt. Jeg glemmer aldrig DMQen i Esbjerg, hvor Kid og jeg spillede Staying Awake mirror i runde 4. Vi tog obv en draw og blev så spurgt, om det var et double loss, vi gerne ville have? Wait-what?

Der blev skumlet i vores retning for at lave "aftalt spil" som en ID jo også kaldes...

Andre gyldne øjeblikke var da jeg mødte Felix og han pev over at møde et "60-korts sideboard", især fremprovokeret af, at vi spillede de 4 Life Burst i vores version... Kirtar's Desire tech var ikke nået til Fyn på det tidspunkt... :)

Top 8 var også amazing. Den ene kvartfinale kom ned til afgørelse ved First Blood, fordi de to RG beatdown decks ikke kunne afslutte 3 kampe på 50 minutter :)
Der blev mulligannet aggressivt efter det syge tur 1 kill (mountain + Firebolt) og Ulf Baldrian Harbo var bedre til at mulliganne end Felix.

Good times were had...

20:18:58, 4/5 -09
Aben

MEDLEM
Århus kommune

#6 PT Points Yearly
#2 PWP Seasonal
#2 PWP Yearly
#2 PWP Lifetime
Tror også Peter Myrvig spillede Staying Awake til EM det år, men så tabte han til to islændinge og nogle Savannah Lions og White Knights og mente ikke det var et godt deck :S

16:59:17, 4/5 -09
gepfandet

REDAKTøR
MODERATOR
GULDMEDLEM
Vejle kommune
Takker endnu engang for DM-gennemgangen.

Som sidenote skal det siges, at Staying Alive meget hurtigt blev omdøbt til Staying Awake......... Talk about boring mirror matches!!!

14:15:40, 4/5 -09

FACEBOOK COMMENTS
  Outlaws of Thunder Junction Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!