Diverse
SvM's sommartävling 2021
Via svenskamagic.com

Dags för årets sommartävling där du kan vinna en hel display “Adventures in the Forgotten Realms”, Magics nästa standardset som utspelar sig i Dungeons and Dragons-världen.

af Kvetchnik
23:14, 19/6 -21
läst 4781 ggr.

Temat för tävlingen är givetvis Dungeons & Dragons. Allt du behöver göra för att deltaga är att skapa ditt eget Magickort med en karaktär som passar in i denna lore. Det kan vara baserat på en existerande karaktär från D&D eller en helt egen skapelse. Det måste dock vara en creature eller en planeswalker.

Om du designar ett kort på SvM mellan idag och den 15:e Augusti, så har du en chans att bli en av de finalister som styrelsen väljer ut som de bästa bidragen. Sedan utser årsmötet det vinnande bidraget. Första pris är en display draftboosters av Adventures in the Forgotten Realms.

Att designa ett Magic-kort är lekande lätt! Posta ditt bidrag under “Verkstaden” på hemsidan Svenska Magic och se till att det är antingen en Planeswalker eller en Creature som är din unika skapelse. Skriv “Sommartävling 2021” i kommentatorsfältet så vet vi att du vill vara med och tävla. Lycka till!

 

Artikel-feedback