Magic the Gathering
Magic the Gathering2919 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1892 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Diverse [Standard]
Pro Tour Dragons of Tarkir - #2

Hej igen
Jeg håber I nød første del.
2-1 til en PT draft er fuldt ud acceptabelt. Jeg var tilfreds med mit valg af standarddeck og håbede nu at støde ind i kontrol decksne.

af MartinD
#9 PT Points Yearly
#1 PWP Lifetime
08:48, 17/4 -15
läst 10726 ggr.
Udskriv artikel
0 kommentarer

Inden vi går igang, vil jeg dele lidt vigtig info vedr. sideboardet. Sideboardplanen for dette deck er meget afhængigt, om man ser bestemte kort hos modstanderen og om man er on the play eller on the draw. Eidolons er f.eks. næsten altid gode on the play, men kan i nogle matchups være det værste kort i decket on the draw. Det vil være for omfattende at forklare alt her, så vi tager det lidt hen af vejen.

Runde 4 vs. Magnus Lantto - RG dragons

Magnus er også kvalificeret til MOCSen her om en måned tid.
Jeg tabte terningekastet om at starte, men løb ham alligevel hurtigt over i spil 1. Efter kampen fortalte han, at han begik 2 fejl i spillet, hvilket kostede ham dyrt. Man skal ikke begå mange fejl mod Rød command decket, før man bliver straffet.
Sideboard : +2 Rabblemaster, +1 Hall of Triumph, +1 Goblin Heelcutter, +2 Roast, -4 Wild Slash,- 2 Goblin Outburst.
Forklaring: Jeg antog, at han spillede Seismic Rupture efter board. Her var Rabblemasters bedre end Hordeling Outbursts. Heelcutter kom ind mod alle grønne decks. Roast var endnu et svar mod Courser of Kruphix. Hall of Triumph gjorde næsten alle kort til trusler, og flere af mine dyr imune overfor Seismic Rupture.
Spil 2 husker jeg ikke, men jeg vinder det hurtigt.
Total score 3-1

Runde 5 vs. Valentin Mackl - Jeskai Combo
Taber terningeslaget igen!!!
Valentin er nok den mest spøjse fætter, jeg nogensinde kommer til at møde til en Pro Tour. Idet han sætter sig overfor mig, fortæller han, at han er Gold lvl og samtidig, at dette er hans første Pro Tour. Jeg ser undrende ud og siger det ikke giver mening. Han forklarer at han er Gold lvl, fordi hans bedstemor er SuperPro og da de har samme efternavn, fik han en special invite samt lvl. Hun kunne desværre ikke møde op, da hun var i Kina for at købe weed :).
Hvem siger sådan noget, til en man aldrig har mødt?? Det skal dog lige siges, at han var en super flink fyr og vi talte sammen flere gange gennem turneringen.
Valentin var manascrewet i begge spil, så der er ikke meget at sige om de kampe.
Total score 4-1

Runde 6 vs. Shahar Shenhar - UB
Shahar Shenhar. Med alle de titler han har vundet, indrømmer jeg gerne, at jeg var lidt intimideret. Specielt da jeg endnu engang tabte terningeslaget (6 ud af 6).
Alt nevøsitet forsvandt dog, som dug for solen, da han lagde det første land. Det var en Temple of Deceit. ”Yes, en kontrol spiller” tænkte jeg. Jeg vandt hurtigt 2-0 og var så glad, at jeg skyndte mig ud og skrev det på FB.
Sideboard : +2 Rabblemasters, + 4 Eidolon, + 1 Heelcutter, + 1 Hall of Triumph, - 4 Wild Slash, -1 Frenzied Goblin, -2 Hordeling Outburst, -1 Goblin Fodder.
Forklaring: Eidolons var fantastiske i dette matchup. Rabble Master var det bedste follow-up efter en sweeper og Hall var mod Drown in Sorrow. Jeg tog nogle token-makers ud, for ikke at være så sårbar overfor Bile Blight.
Total score 5-1

Runde 7 vs. Chase Kovac - Jeskai Aggro
Jeg husker desværre hverken spil eller sideboardplan. Jeg husker dog, at det var 2 tætte spil, samt at Chase stormede væk, da spillet var ovre.
Total score 6-1

Runde 8 vs. Eric Froehlich Jeskai tokens
Vinder endelig terningeslaget, jubiiii!
Eric var ikke ligefrem snaksalig. Det havde selvfølgelig også været en lang dag. Over de 2 spil fik jeg vidst lokket 5-6 ord ud af ham, så jeg må vente til en anden god gang, hvis jeg skal lære ham bedre at kende.
Jeskai Tokens var, ifølge vores testning, næsten lige så let et matchup som Control. Atarka Command er key kortet her. Det er umuligt for modstanderen, at lave et ordentlig block, hvis man har den oppe.
Sideboard : +4 Eidolon, +2 Rabblemaster, +2 Hall of Triumph, +1 Scouring Sands, +1 Destructive Revelry, -1 Frenzied Goblin, - 4 Wild Slash,- 4 Foundry Street Denizen, -1 Lightning Beserker
Det var så dag 1. Med et resultat der skrev 7-1 i turneringen og 10-1 i dueller i standard, havde jeg en god følelse af optimisme for dag 2.
Hele teamet gik ud efter lidt mad, men tog hurtigt direkte hjem, da vi skulle diskuterer flere matchups og sideboardplaner for dag 2.


Dag 2

Ny dag, ny draft, samme strategi :)
1. pickede en Secure the Wastes, 2. pickede en Strongarm Monk og så kørte det bare der ud af. RW var rigtig åbent og jeg blev rigt belønnet i 3. booster med 3. og 4. pick Bathe in Dragonfire, samt en 5. pick Mob Rule. Jeg endte op med dette fantastiske deck. MVP i dette deck var Atarkas Efreet og Temur Battle Rage. De to sammen er bare nuts.


Runde 9 vs. Ivan Floch
Vandt 2 meget tætte spil. Ivan spillede perfekt og var lige ved at vende en svær situation til et win.
Total score 8-1

Runde 10 vs. Stephen Madden om King of the Hill!!
Vi talte lidt sammen, før vi gik igang. Snakken faldt på Curses. Jeg følte, at jeg var Cursed ved at sidde der, da den eneste kamp jeg hidtil havde tabt, var kampen mod Chapin om King of the Hill pladsen.
Han fortalte, at han havde en Mob Rule Curse. Det var det eneste han havde tabt til, i sidste GP han deltog i. Jeg grinte indvendig, da jeg netop havde Mob Rule i mit deck.
Jeg tabte et meget tæt 1. spil og kunne mærke Cursen, men da jeg efterfølgende vandt spil 2 og 3, på Mob rule, havde jeg nærmest ondt af Stephen.
KING OF THE HILL!!!!

Total score : 9-1

Runde 11 vs. Lee Rick
Jeg kan ærlig talt ikke huske så meget fra denne kamp, ud over at jeg vandt.
STILL KING OF THE HILL!! Ok, det stopper jeg med nu, men jeg var stolt.

Total score : 10-1

3-0 i draftpod 1 til en Pro Tour. Et standard deck med kun 1 game loss og 2 sejre fra en sikker top 8. Ja, optimisten var så småt begyndt at vise sig, så var det bare med at holde fokus lidt endnu. En top 8 ville være nok, til at gøre mig ekstatisk.

Runde 12 vs. Shota Yasooka - UB Dragons
Jeg havde en scout (tak Andreas Nilsson) ude, for at se hvad alle folk på topbordene spillede, så jeg startede kampen velinformeret, at Shota var Dragon Control.
Shota er nok den Pro-spiller, jeg bedst kan lide, at se spille. Han spiller kontroldecks hurtigt og præcist. Jeg havde kæmpe respekt for ham, allerede inden vi mødtes, men jeg skulle holde hovedet koldt. Jeg havde et godt matchup.
Jeg vinder 2-0.
Sideboard , on the draw: +2 Rabblemasters, +4 Eidolon, +1 Heelcutter, +1 Hall of Triumph, -4 Wild Slash, -1 Frenzied Goblin, -2 Hordeling Outburst, -1 Goblin Fodder
Vi sad bagefter og talte lidt om matchuppet. Shota mente at jeg var favored i 1. spil, men at han havde 60% efter sideboard. Det kan jeg slet ikke få til at passe nogle steder i mit regnskab.
Total score : 11-1

Runde 13 vs. Adrian Sullivan - UB kontrol
Adrian var en sand gentleman og en fornøjelse at spille imod. Han var let at tale med og det virkede nærmere, som om vi sad to gutter der hyggede sig over et spil casual magic, end konkurrenter til en PT. Det var en dejlig afslappende følelse.
Jeg tror vi gav hinanden hånden 5 gange, i løbet af den match. Jeg ved godt hans lande så mærkværdige ud, men jeg tror helt ærligt ikke, at det var for at intimidere modstanderen. Det var bare det layout, han havde vænnet sig til.
Jeg vinder 1. spil, taber et tæt 2. spil og vinder det sidste, da Adrian mulliganner til 4 kort on the play.
Sideboard, on the draw: +2 Rabblemasters, +4 Eidolon, +1 Heelcutter, +1 Hall of Triumph, -4 Wild Slash, -1 Frenzied Goblin, -2 Hordeling Outburst, -1 Goblin Fodder
Sideboard, on the play: +2 Rabblemasters, +4 Eidolon, +1 Heelcutter, +1 Hall of Triumph, -4 Wild Slash, -1 Frenzied Goblin, -3 Hordeling Outburst
Forklaring: Dragon Fodder er inde on the play, for at sikre en eksplosiv start.
Efter kampen talte jeg lidt med Adrian. Han mente også, at jeg var favored i 1. spil, men at han var 75-80% favored efter sideboard. Jeg blev helt forvirret og kan stadig ikke forstå, hvordan de kan komme frem til disse resultater.
12-1 og sikret top 8, hvor er det vildt! Da det var standing der dikterede, hvem der startede i top 8, fokuserede jeg nu på at placere mig højst muligst. Det er ret vigtig, for det deck jeg spillede.

Runde 14 vs. Ondrej Strasky - GR Devotion
Jeg havde før denne kamp ladet mig fortælle, at han spillede RG Drager - WRONG!! ( altså Andreas, det må gøres bedre).
Jeg beater ham i 1. spil og når knapt at se nogle kort fra hans side. Jeg går derfor ud fra, at han spiller RG Drager.
Side board: +2 Rabblemaster, +1 Hall of triumph, +1 Goblin Heelcutter, +2 Roast, -4 Wild Slash,- 2 Goblin Outburst
Det var helt forkert. Havde jeg vidst hvad han spillede, var Wild Slash aldrig blevet taget ud. I 2. spil får jeg ham ned på 3 liv, men han begynder at smide Nylea's Disciple og får hurtigt vendt spillet. Jeg fik resideboardet bedre, men var stadig usikker på hvad han spillede, så det blev ikke helt godt. Han vandt 3. spil på Nylea's Disciple igen.
12-2. Stadig sikret top 8, så kan ikke være helt utilfreds, men lidt irriteret over måden jeg tabte på.

Runde 15 vs. Andrew Ohlschwager
Da jeg stadig var lidt rystet over sidste kamps forløb, ville jeg helst bare have en draw, for at komme højere op på standing.
Jeg blev parret ned mod Andrew, der måske ikke ville drawe. Vi satte os og jeg forklarede ham min situation. Jeg fortalte, at jeg var sikret top 8, at en draw ville få mig længere op og at jeg ikke kunne fortælle ham om hans position. Det eneste jeg kunne tilbyde var en draw. Efter en længere betænkningsperiode valgte han at drawe.

Runde 16 vs. Jason Chung
Jeg nærmede mig bordet, hvor en trippende Jason stod afventende. ”Aldrig i mit liv, har jeg ville trykke en anden mands hånd, som lige nu”. Jeg vurderede fordele og ulemper. Et win ville sikre mig 1. plads og dermed start i alle kampe. Et loss placerede mig i nedre halvdel af top 8, mens en draw sikrede mig start i kvartfinalen som minimum. Jeg følte ikke, der var nogen ide i at dream crushe, og da mine ambitioner blot bestod i, at komme helskindet igennem kvartfinalen, rakte jeg hånden frem til en tydeligvis lettet Jason.
Efter er en hård dag 2, skulle min top 8 fejres. WinnerDinner var på min regning, og vi tog direkte fra sitet ud for at spise. Vi diskuterede sideboard til hver af de enkelte match up en ekstra gang, og testede min kvartfinale match up nogle gange, inden jeg gik tidligt i seng og drømte om sød sejr og kage.

[Dag 3 - Top 8]

Søndag klokken 7.30 gik turen til sitet, ledsaget af Martin Müller og Lars Dam. Jeg kunne bringe 2 venner med backstage, hvor vi blev forkælet med mad, sofaer og live stream fra Pro Touren.
Der er ikke så meget at sige om selve top 8 spillene. Det meste kan ses på coverage og 2 af spillerne havde jeg allerede mødt i de indledende runder.

Quarterfinal vs Marco Camilluzzi - Abzan Control
Semifinal vs. Adrian Sullivan - UB Control
Final vs. Shota Yasooka - UB Dragons


Jeg var helt mundlam, da jeg vandt. Interviews. Lykønskninger. Det hele gik så stærkt. Jeg holdt bare fast og håbede jeg ikke kom til at sige noget dumt på kamera.Et par timer senere, da støvet havde lagt sig, var jeg på vej til lufthavnen og på vej hjem til lille Danmark. Jeg havde endnu ikke helt forstået, hvad min sejr egentlig indebar.
Vil gerne slutte af, med at vise et billede med de herlige folk, som gad at tage hele vejen ud til lufthavnen, for at give mig en god velkomst. Et arrangement som var sat sammen af min helt igennem dejlige kæreste Tina Dahl.


Tak fordi du læste med og tog del i min oplevelse.
Nå ja, så vil jeg da gerne lige give nogle råd til deckændring, hvis jeg skulle til Krakow.
Jeg ville cutte Frenzied Goblin, for en Lightning Beserker mere. Goblinen var ikke god i noget matchup, og så ville jeg cutte nr. 2 Hall of Triumph i sideboardet og tilføje en Scouring Sands.
Jeg ved godt, det ikke er meget, men er nu også ret godt tilfreds med decket, som det er nu. :)
I slipper heller ikke for de traditionelle shout outs
Jeg vil meget gerne sige specielt tak til
- Tina Dahl, min dejlige kæreste, som allerede Fredag, talte om at arrangere en top 8 streaming dag, så folk kunne se mig live i top 8. Jeg elsker dig.
- Team thommo thommo thommo for at lade mig teste med dem.
- Lars Dam for at introducere mig til holdet og være en god ven.
- Martin Müller for at være en god teammate på denne tur, fantastisk magic insight.
- Alle dem der støttede mig hjemmefra og specielt dem, der tog hele turen til lufthavnen.
- Joel Johannesen for no apparent reason.
Så indtil næste gang jeg finder på at skrive noget, I må have det godt
-Martin Dang


BELØNNET! Denne artikel blev belønnet med 250 kreditter . Tillykke MartinD! Vil du også skrive for DanskMagic og få chancen for at vinde kreditter? Upload din artikel her på sitet. Kan du ikke finde ud af det, så skriv til Kran

 

Artikel-feedback

Ingen har kommenteret "Pro Tour Dragons of Tarkir - #2" endnu.


Log ind for at kommentere nyheden.


FACEBOOK COMMENTS
  Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!