Magic the Gathering
Magic the Gathering2861 medlemmer 2 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1816 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Diverse
SvM-awards 2020!
Via svenskamagic.com

Snart är det dags för SvenskaMagics årliga hyllning av personer som positivt utmärkt sig i communityn! Som vanligt ska ett antal utmärkelser delas ut. Läs vidare i artikeln för att få veta hur du går till väga för att nominera den eller de som du tycker förtjänar något av priserna!

af SVMFörbundet
21:02, 16/6 -20
läst 750 ggr.
Udskriv artikel
4 kommentarer

Det är äntligen dags för årets kanske mest uppskattade händelse efter kanelbullens dag - Förbundet ska dela ut 2020 års SvM-awards, eller "Svemmys"!Vad är SvM-awards?
SvM-awards är en årlig utdelning av priser där vi uppmärksammar personer i den svenska Magic-communityn som gjort starka insatser på ett eller annat sätt. Vinnarna utses av en jury och beslutet baseras på nomineringar från medlemmar i communityn själva. Genom åren har det delats ut priser i lite olika kategorier. I år ska vi dela ut priser i följande ärofyllda kategorier:SvM-awards 2020!

Kategorierna är:

- Årets Eldsjäl delas ut till en person som genom sitt engagemang, intresse, och hårt arbete gjort mycket för sitt lokala Magic-community, eller för Magic i stort i Sverige.

- Årets Komet delas ut till en person som utmärkt sig genom att ta sitt spelande till en ny nivå och genom det lämnat ett avtryck i Magic-Sverige. Det kan vara en gammal räv som genom idogt spelande äntligen börjat få lön för mödan eller en helt ny spelare som helt enkelt tagit spelet med storm.

- Årets Magickreatör delas ut till en person som genom sitt kreativa skapande berikar den svenska Magic-communityn på ett eller annat sätt. Det kan vara någon som skriver informativa och underhållande artiklar, en person som streamar sinar erfarenheter från Magic Online eller Magic Arena, en person som ritar fanart, en person som designat ett eget Magic-set, eller nästan vad som helst. Det viktiga för kategorin är att det är en person som har tagit sitt intresse för Magic, kanaliserat sin egen kreativitet, skapat något, och sen delat det i syfte att det ska kommit resten av Magic-communityn till nytta i någon form.

- Life-Time Achivement delas ut till en person som genom sitt stora engagemang har varit drivande för den SvenskaMagic-scenen under en längre tid och med stor påverkan.

När händer allt detta?
Vi börjar att ta in nomineringar till varje kategori redan nu. Nomineringarna skall vara juryn till handa senast den 5:e juli!

Vad får vinnarna?
Priserna inom varje kategori är en pokal och givetvis den stora äran.

Nominera
Nu är det dags för er att komma med nomineringsförslag till varje kategori. Ni kan nominera genom att antingen fylla i det här formuläret, eller kommentera här i artikeln, eller genom att skicka ett e-post till kontakt@stefanbylin.se, eller genom att internposta ember här på SvM! Sista datumet för att göra så är alltså den 5:e juli!Vi i juryn hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt att hylla någon som gjort något särskilt för Magic i Sverige.

 

Artikel-feedback


Log ind for at kommentere nyheden.

Hoogard

FSVM - LEDAMOT
REDAKTøR
MODERATOR
Mölndal
Tidigare lifetimevinnare, från top of my head:
*Björn Andreasson (beakid)
*Rikard Johansson
* Martin Jordö
* Olle Sahlin
* Patrik Linell (priceguy)
* Johan Disenborg

Det är 1 person till tror jag, men kommer inte på vem just nu :)

18:55:31, 24/6 -20
Choper

DOMMER L2
REDAKTøR
Skövde
Borde nog tas tag i snart.
Kan läsa sig till det här.
Scrolla ner tilll SvM awards-delen.

17:38:46, 17/6 -20
Frashannes

MEDLEM
Västerås
binnet skrev 11:25, 17/6 -20 FInns det någon lista på tidigare vinnare? Nominera någon till Life-Time Achivement om denna redan vunnit för något år sedan t.ex. känns kanske inte idealiskt. =) Också bara nyfiken.

Jag håller med.

14:54:10, 17/6 -20
binnet

MEDLEM
Stockholm
FInns det någon lista på tidigare vinnare? Nominera någon till Life-Time Achivement om denna redan vunnit för något år sedan t.ex. känns kanske inte idealiskt. =) Också bara nyfiken.

11:25:59, 17/6 -20