Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Diverse [Standard]
Pro Tour Dragons of Tarkir - #1

Jeg vil i denne artikel beskrive mine forberedelser til Pro Tour Dragons of Tarkir, mine oplevelser til turneringen og indtryk af alle de forskellige mennesker, man støder på til sådan en Pro Tour.
Jeg vil afslutningsvis skrive lidt om mit syn på metagamet som det er nu og hvordan jeg ville optimere mit deck.

af MartinD
#9 PT Points Yearly
#1 PWP Lifetime
10:30, 15/4 -15
läst 4613 ggr.
Udskriv artikel
0 Kommentarer

Hej Allesammen.

Jeg hedder Martin Dang, bor i Aarhus med min dejlige kæreste Tina Dahl. Vi spiller Magic til dagligt og dukker op to gange ugentligt i Dragons Lair Aarhus, hvor jeg er deltidsansat.
Jeg er medlem af Team Rocket, som er et hold bestående af danske superspillere, og Team Thommo Thommo Thommo, bestående af danske og internationale spillere, jeg testede med op til Pro Touren.

Team Thommo Thommo Thommo


- Martin Dang (mig : ) )
- Lars Dam (Old timer og Mocs winner)
- Martin Müller (Danmarks magichåb, upcoming superstar)
- Christian Seibold
- Lukas Tea
- Immanuel Gerschenson (Gruppens deck designer)
- Nicolai Herzog (Hall of famer)
- Nico Bohny
- David Reitbauer
- Bernhard Lehner
- Tamas Nagy

Forberedelse
Jeg tog til Brussels mandagen før Pro Touren startede, for at mødes med de andre fra mit hold. Allerede inden da havde vi på Facebook diskuteret metagamet og standard ud fra SCG decklisterne, og spillet lidt over cockatrice.
Vi var 9 mennesker til at teste, så vi lavede 9 forskellige decks og fik hver stukket ét deck i hånden. Jeg skyndte mig at sætte mig på mono rød med command, da det var det deck jeg bedst kunne lide.

Opgaven var så, at vi skulle spille 5 kampe uden sideboard og 5 kampe med, mod hver af de andre spillere, dvs. 80 spil ialt - og samtidig skrive alle resultaterne ned, hvordan vi ville sideboarde og hvordan vi syntes matchuppet var procentmæssigt
David smed så alle resultaterne ind i excel og vi diskuterede dem. Vi cuttede herefter, så vi kun havde 4 decks, lavede flere kopier af disse decks og spillede dem mod hinanden.
Gennem testningen blev det mere og mere klart at monorød command ville være vores valg.
Man skulle tro, at man så var ved vejs ende, men vi var kun knapt halvvejs. Vi lavede 5-6 kopier af decket, så alle kunne teste det på samme tid og komme med relevant info om de enkelte kort. Lightning Beserker eller Frenzied Goblin ? Become Immense eller Hall of Triumph? Rabble Masters eller Hordeling Outburst? osv. osv.
Her er resultatet:

Red Deck Wins 2015

Booster Draft / Turneringsspil

Af: Larzdk
10:44, 15/4 -15

Larzdk kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Turneringsspil
Format: Booster DraftStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
1700,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]180817[/lek]
Køb decket! Proxy decket!


Vi kunne ikke bestemme os, om det skulle være Lightning Beserker eller Frenzied Goblin, så det blev en af hver, da de er gode i hvert deres matchup og overall er ca. lige gode. Vi valgte ikke at spille Hall of Triumph da den kun er god i et fåtal af matchups. Become Immense er derimod god mod alle deck og tilføjer et nice surprise element til decket.
Da det så nogenlunde var på plads, var det tid til at kigge på sideboard. Hvor mange kort der skal bruges mod hver deck og hvad man kan tillade sig at tage ud og ind. Til sidst noterede vi på et excel ark, hvordan vi ville sideboarde mod diverse decks.
Vi valgte at fokusere på standardtestning, da de fleste af os havde draftet en del, inden vi tog til Brussels. Vi fik faktisk kun draftet 3 gange irl før Pro Touren, hvor jeg gik henholdsvis 3-0, 0-3 og 1-1. Ikke videre imponerende, men jeg følte, at jeg havde ret godt styr på draftformatet.
Hele denne proces tog alle dagene op til Pro Touren. Jeg har senere fået fortalt, at vejret udenfor var ret godt i de dage :).

Pro Tour Dragons of Tarkir Dag 1

Dag 1 af en Pro Tour består af 3 runder draft efterfulgt af 5 runders standard.
Hvis man går og tror, at alle spillere til en Pro Tour er magic wizards, så tager man fejl. Da vi nærmede os vores draftbord, var der en gut der seriøst spurgte mig, om det var ligegyldigt hvilken plads ved bordet man satte sig på. Jeg henviste ham til det stykke papir det stod på og det viste sig, at han skulle sidde lige ved siden af mig på højrehånd, oh jezz.
Jeg elsker det nuværende draft format. Der er en god balance mellem farverne og alle kombinationer af farver er spilbare.
Min draftstrategi for farvervalg i det her format, er i virkeligheden meget åben. Det eneste jeg prøver at undgå, er sort og rød sammen. Jeg synes removals i de farver er gode, men dyrene er for dårlige. Jeg synes ofte, de bedste deck er WB, UB eller RG, men alle andre kombinationer kan også være gode.
Jeg vil næsten altid spille 17 lande, i det her format, da spillene er rimelig lange og man vil ikke være ham der trækker flest lande. Jeg føler derfor det er vigtig, at fokusere på det rette antal low drops og high end. Kurven betyder mere for mig end kortkvalitet.

Draft 1


Draften starter ret godt med 1. pick Tail Slash og andre ret gode RW kort, hvilket får mig til at tænke RW er åbent.
Jeg tog dog fuldkomment fejl da ham den nye spiller ved siden af mig, også draftede RW. Heldigvis for mig, har han aldrig spillet formatet før, hvilket resulterede i, at jeg i sidste booster fik en 2. pick Elite Scaleguard og en 5. pick Pyrotecnics .
Decket endte sådanne:


Et godt aggro deck med ok removals. Jeg følte at med lidt held, ville det sagtens kunne gå 2-1.

Runde 1 vs. Joseph Santomassino
Joseph var den fornævnte spiller på min højre side ved draften. Vi talte lidt inden vi gik igang, og han nævnte at han var kvallet gennem en top 8 til et Legacy GP, og at denne draft var hans første draft med Dragons of Tarkir.
Jeg slog ham rimelig hurtigt 2-0, da han spillede ret mange suboptimale kort.
Total score: 1-0

Runde 2 vs. Patrick Chapin om King of the Hill pladsen
Min første feature match til en Pro Tour og jeg taber meget tæt 2-1 til et topdecket land, der lige præcis giver ham det ene liv, han skulle bruge for at overleve en ellers lethal hånd.
Total score: 1-1

Runde 3 vs Yudai Yamagami
Jeg spurte ham høfligt hvad han hed, da vi satte os overfor hinanden. Det eneste han sagde var YOU DIE, eller også sagde han Yudai, men det finder vi nok aldrig ud af :)
Jeg kan huske at han spillede RG med Ugin, men hans deck virkede rimelig klonky, så det var hurtigt overstået mod mit aggro deck.
Total score: 2-1


Del 2 er på vej :)

 

Artikel-feedback

Ingen har kommenteret "Pro Tour Dragons of Tarkir - #1" endnu.


Log ind for at kommentere nyheden.


FACEBOOK COMMENTS
  Outlaws of Thunder Junction Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!