Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 1 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Diverse
I. R. Shaman – en Nordic Magic Spoiler.

Yes! – endnu en gang får vi lov at spoile et kort for jer – og denne gang i den virkeligt spicy ende af skalaen. Selvom Dragons of Tarkir har en overflod af drager, så er der heldigvis også fundet plads til de andre racer.

af Larzdk
#20 PT Points Yearly
10:05, 10/3 -15
läst 3563 ggr.
Udskriv artikel
0 kommentarer

Kortet er måske det vildeste kort vi har fået lov til at spoile hidtil – også selvom det ikke siger så meget. Hverken Mardu Woe-Reaper, Raiders' Spoils, Centaur Healer, Spear of Heliod, eller Skarrg Guildmage havde nogen speciel impact på standard – men det ændrer sig formentligt denne gang – for damn, det er spice.



Imponeret over Goblin Piker? Nårh ikke…. Så er det da heldigt at den kan mere!



Alright! Nu begynder det at hjælpe på det – et 2-drop med indbygget Goblin War Drums. Det har vi ikke set før – og er bestemt en fin ability. Det er dog ikke lige den del der er virkeligt interessant. En shaman skal jo kunne trylle. Såååååå...



Neat – en mulighed for at blive større! Men der er jo mere – og den opmærksomme har måske set at der mangler en farve i denne cycle:

Hidden DragonslayerStratus Dancer
Silumgar AssassinDen Protector




Yep… Ire Shaman er den røde del af den cycle – og muligvis den mest spilbare af de 5. Alle 5 laver conditional value - hvor den grønne måske er den nemmeste at få value ud af, så er Ire Shaman både den nemmeste at vende, og tættest på ”draw a card”. Han er nok ikke spilbar i straight-up burn decks, men i de lidt langsommere røde kontroldecks, så er han en nem måde at få en Chandra-trigger på.

Chandra, Pyromaster


Så hvad synes i derude? Jeg synes i hvert fald at det er et glimrende kort, og selvom Megamorph ikke er den mest fantasifulde ability, så regner jeg med at den kommer til at spille ret godt.

 

Artikel-feedback

Ingen har kommenteret "I. R. Shaman – en Nordic Magic Spoiler." endnu.


Log ind for at kommentere nyheden.


FACEBOOK COMMENTS
  Outlaws of Thunder Junction Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!