Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 1 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Diverse
Khans of Tarkir Preview!

Engang for længe længe siden, i et dominaria langt langt herfra var der et kort der kostede . Et par måneder efter blev kortet nerfed og kom til at koste 3R. Forvirret?

af Larzdk
#20 PT Points Yearly
21:36, 3/9 -14
läst 1863 ggr.
Udskriv artikel
0 kommentarer



Kortet var Orcish Oriflamme, og var et solidt kort til skolegårds-Magic hvor dyr kunne flyve med balloner, gargoyler der kunne koges, hvis man havde en tilpas ond kogebog og store drager fra Shiv var det ondeste creature i spillet.

Orcish OriflammeOrcish Oriflamme



Hvor vil jeg så hen med det? Jo, vi har endnu en gang fået lov at spoile et kort, og som det indledende billede antyder og hele derailen med Oriflamme antyder, så har vi her gang i et Raid, hvor Samurai triben Mardu (WRB) er godt i gang med at plyndre med arme og ben.








Så, vil en sort Orcish Oriflamme (der også virker på defensiven) kunne gøre sig i moderne Magic? Helt sikkert ikke, men heldigvis har Wizards smidt en anelse mere tekst på kortet, som gør at kortet kan gå hen og blive et helt reelt pick i Limited. Godt nok, så begynder Tribal at spille ind som en muligvis negativ begrænsning, men i betragtning af at vi allerede har set et par ret effektive Warriors spoilet, så tror jeg ikke at man skal undervurdere den følgede tekst:

Spoiler:



Bum-bum. Specielt Abzan Guide som vist herunder kan vise sig at være rigtigt grim med Raiders’ Spoils. En Surprise tur fem 5/4 Lifelinker, der giver 4 liv og et kort hvis den sniger sig igennem. Ikke dårligt af en common og en uncommon – men også Heir of the Wild kan nemt trigge, når ens dyr får et powerboost.

Zurgo Helmsmasher Abzan Guide
Mardu Skullhunter Heir of the Wilds


Er det et firstpick i Limited? Sikkert ikke, men jeg er sikker på at mange aggressive WBG og WRB decks gerne vil have power boost effekten, og hvis der ellers kommer en god bunke Warriors til at få fuld effekt af kortet – Og den er bestemt ikke en ny Bident til constructed, men hvis man gerne vil slå på terningen og bytte liv for kort, så har man ihvertfald muligheden med Raiders’ Spoils.


 

Artikel-feedback

Ingen har kommenteret "Khans of Tarkir Preview!" endnu.


Log ind for at kommentere nyheden.


FACEBOOK COMMENTS
  Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!