Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 1 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Playoteket Open 2! Turnering
Announcing: Playoteket Open Series 2014

Playoteket Open er tilbage! Federe lokaler, friskere dommere og spændende turneringer. For dig som ønsker at komme i form til WMCQ og/eller PTQ eller hvis du bare vil have en ”magic” weekend. Velkommen til Malmö 1-3 August!

af Benny_T
#19 PWP Lifetime
16:13, 23/6 -14
läst 3966 ggr.
Udskriv artikel
0 kommentarer

Vi samarbejder præcis som sidste år med SydCon, som i år kunne glæde deltagerne med at vende tilbage til ”Baltiska Hallen” i August.

Playoteket Open er igen i år et to dages multiformat turnering med nogle små ændringer.
Dag 1 Massive ni (!) runder Standard turnering hvor top 16 (Top 32 hvis vi bliver mange) avancerer til:
Dag 2 Intet mindre end to drafts med efterfølgende Standard turnering for top 8.

Der vil naturligvis også være en masse andet at spille også, deriblandt to GPT Stockholm, en Modern (Win-a- Goyf!) og en legacy turnering (Win-a-Mox!)
I år eksperimenterer vi lidt og håber dermed at starte en lang og udødelig tradition med boosterdraft – I bestemmer formatet! Nominer dit favoritformat: her i tråden, på vores facebook side, på mail etc. Og når vi har fundet en gruppe af kandidater, vil vi lade jer stemme om en vinder her på SVM.

Lørdag aften efter Main-eventen vil vi drafte efter dette format hvor spillerne selv betaler omkostningerne, men ikke nok med det, som prikken over i’et garanteres en FTV:Twenty til vinderen af hver draftpod.

FAQ
Hvorfor skal jeg tilmelde mig forud for eventen?
Fordi du tjener på det. Du sparer 50 kroner i forhold til at betale i døren plus de første 50 som skriver sig op modtager en Playmat. Desuden hjælper du os som arrangerer turneringen med at finde den rette plads og tilgængeligt materiale, med andre ord du gør os og dig selv en tjeneste ved at lade os vide hvor mange som kommer.

Hvilke formater er der, hvornår begynder det, hvad koster det, kan man bo på Con’en, hvad får jeg for mine penge…?

Magicpass får du via SydCon og koster 250 kroner (hvis du forud tilmelder dig). Hvert pass gir dig 200 kroner i turneringscredits, som du kan vælge at spenderer lige som du vil.

Hvis du vil sove på SydCon koster dette 100 kr. ekstra.

Hvis du vil sidde på samme plads, være garanteret en Playmat samt en VIP titel koster dette yderligere 250 kroner.

En detaljeret turneringsoversigt finder du på www.playoteket.com/open. Hvis du vil være moderne kan du også finde alle turneringer her.

Turneringen er planlagt, så der er mulighed for at trække sig tilbage til København eller sågar Odense, hvis man bliver træt af det skånske!

Hvorfor holder I turneringen i August hvor der allerede er to WMCQ’er hvoraf I selv arrangerer en? Desuden falder det sammen med en PT!
SydCon er gået os i møde og har flyttet Con’en fra anden weekend i August til den første weekend, så vi går ikke det mindste ikke i karambolage med et Europæisk GP i år! Vi ville meget gerne have holdt WMCQ’en i samarbejde med Playoteket Open men vi kunne ikke få flyttet datoen yderligere for at opnå dette.

 

Artikel-feedback

Ingen har kommenteret "Announcing: Playoteket Open Series 2014" endnu.


Log ind for at kommentere nyheden.


FACEBOOK COMMENTS
  Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!