Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Deckanalyse
KERANOS I ALT

Journey into Nyx giver os Keranos, God of Storms, og Emil "Newguy" Andersen har stadig ikke fået armene ned. Kig ind og læs hvorfor!

af Summa
09:56, 21/5 -14
läst 1802 ggr.
Udskriv artikel
0 Kommentarer

Keranos, God of Storms

"Keranos, Keranos, mit kongerige for en Keranos." - Richard den Magicspillende

Jeg elsker Keranos. Det er det første kort i lang tid der bare oozer value. Her er en hurtig test, der afslører om du også elsker Keranos:

- Kan du li Future Sight?
- Kan du li gratis Lightning Bolts?
- Hader du creatures?
og vigtigst af alt
- Elsker du value?

Hvis du svarede ja til 2 af 4 af ovenstående, så er Keranos et kort for dig!

"Hov, hov" tænker du måske: "Future Sight og Lightning Bolt er jo nogle af de bedste kort OF ALL TIME". Jeg er virkelig glad på dine vegne, Kanye, og jeg skal nok lade dig tale færdigt, men først, så lad os lige snakke om Keranos og hvorfor han jeg nævnte de 4 ovennævnte ting.

Hvorfor lightning bolt bliver nemt er nok ret åbenlyst - alle de gange du revealer en spell får du lov til at kaste lightning bolt. De primære forskel er selvfølgelig at du KUN kan gøre dette i dit drawstep, at det til gengæld er gratis, og at du fortæller modstanderen hvad du trak.
Ligesom med Future Sight afgiver du information om alle dine drawsteps og tapper ud uden at påvirke bordet, til gengæld for store mængde fremtidig value. I modsætning til Future Sight kan du ikke trække mere end et kort i turen, men til gengæld er Keranos sværere at slå ihjel, giver ofte store tempo swings, er bedre med lootere og er nemmere at kaste... og så er han til tider et ret stort monster selvfølgelig!

Standard!

Det er naturligvis bedre at kunne time Lightning Bolt, og formentlig spille den på modstanderens tur, men samtidig er en gratis Lightning Bolt bedre hvis du alligevel havde tænkt dig at bruge den sorcery speed, fx hvis du vil sweepe eller spille uden om monstrous. For lige at skære det ud i pap kunne det se sådan her ud:



Skyd Brimaz, spil din Anger of the Gods og nyd at du stadig har 2-3 mana til overs! Et stort problem med Anger of the Gods og røde sweepere generelt er deres manglende evne til at håndtere store dyr, men med Keranos i spil bliver det pludselig et trivielt foretagende! Så længe du kan overleve den tur du lægger Keranos, så skal du nok ligeså stille og roligt begrave din modstander i kortfordel. Så hvordan laver vi et deck der overlever?

UR KERANOS

Standard / Turneringsspil

Af: Summa
11:19, 12/5 -14

Summa kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Turneringsspil
Format: StandardStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
456,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]159769[/lek]
Køb decket! Proxy decket!


Et temmeligt ligetil deck hvor gameplanen går fra at brænde dyr til man vinder til at resolve Keranos med counter back-up alt efter hvor kontrollerende modstanderen er. Det er meget muligt at man hellere vil have Stormbreath Dragon end Sphinxen, men har før haft succes med bden flyvende scryer mod monoB, så tænkte den skulle prøves.

Et af de primære kritikpunkter man kan rejse imod dette deck er at det ikke spiller Sphinx's Revelation. Og det er såmænd også et relevant punkt i 5-6 måneder endnu. Keranos er den primære kortfordels-maskine i decket. Om det er det værd at bytte instant-speed og lifegain med en lavere manacost og potentielle tempofordele må vise sig. Det gode ved det byt er at så snart du har tappet ud for Keranos én gang, så kan du ellers sætte dig tilbage og høste fordelene derfra og beskytte fortet med counterspells og burn når det lige passer.

Mere standard!!!

Om ikke andet, så er det noget jeg kunne forestille mig at vi så mere til efter rotation.

Et andet take er en personlig Cube-favorit: UGr, hvor det røde splash er for value som fx Electrolyze, Prophetic Bolt.... ELLER KERANOS:

UGr KERANOS

Standard / Turneringsspil

Af: Summa
19:06, 9/5 -14

Summa kommentarer:
- ingenting :( -
Kategori: Turneringsspil
Format: StandardStørrelse: 60 kort
Farver:
Eksporter til Magic Online
Eksporter til Apprentice
Eksporter til Magic Workstation
Skriv ud
1252,-
Manakurve
Farvefordeling
Guldfisk! [lek]159595[/lek]
Køb decket! Proxy decket!


Jeg tror potentielt at dette deck kunne være vejen frem, primært fordi Keranos er bedre jo længere han ligger, og at ramp-aspektet opvejer at vi mister en del tempo når vi tapper ud for ham. Derudover virker han enormt knækket sammen med Kiora, the Crashing Wave, der kan dumpe alle de lande du trækker eller beskytte dig fra et stort dyr. Endelig er der synergien med Courser of Kruphix og scry lande, der sørger for at du selv ved lidt mere om og kan planlægge efter bolt på toppen. Det er meget muligt at Dissolve, Negate og potentielt bare det meste af det blå skal holde sig væk, men hvis jeg skulle spille FNM med decket ville jeg gerne have counterspells til randomness.

COMMANDER!!!!!!

Egentlig er den perfekte drømmeverden jo nok at spille ikke-creature ramp således at vi kan spille sweepers. Og hvis du nogensinde har spillet formatet, vil du vide at 1v1 commander er den perfekte drømmeverden - og det letter build-around konceptet ret meget at man altid har Keranos på hånden! Hvad med noget alla:



Kortene i den røde firkant er måske kort og/eller kort som jeg realistisk set ikke tænkte jeg ville få fat i før de blev reprintet. Fx kunne man gå mere Land destruction med Stone Rain og Molten Rain, eller tune mere til et creature meta med sweepers og Fire//Ice.
Filosofien bag decket er at hvis sweepers er gode med Keranos, så må store sweepers være endnu bedre!

Decket her udnytter også det faktum at Keranos både er næsten umulig at slippe af med i Commander, at han trækker dig ind i lande efter du har slået dem ihjel med dine wildfire effekter og ellers ligeså stille og roligt skyder din modstander i sænk. Den primære win-con er da også at lade Keranos skyde til face 10 gange.

___________________________________________________________________________________________________

Med det vil jeg afslutte artiklen her. Hvis I stadig ikke er helt oppe at køre over Keranos, hvilket kort fra Journey Into Nyx har så fanget jeres interesse og hvorfor? Der bliver trukket lod om 30 kreditter blandt svarene.


//Newguy Out


BELØNNET! Denne artikel blev belønnet med 50 kreditter . Tillykke Summa! Vil du også skrive for DanskMagic og få chancen for at vinde kreditter? Upload din artikel her på sitet. Kan du ikke finde ud af det, så skriv til Kran

 

Artikel-feedback

Ingen har kommenteret "KERANOS I ALT" endnu.


Log ind for at kommentere nyheden.


FACEBOOK COMMENTS
  Outlaws of Thunder Junction Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!