Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Drafts
Drafting med Kranen: Julespecial - Cubedraft

I anledning af julen har Kran prøvet kræfter med en powered cubedraft på Magic Online - kig ind og se hvordan det endte!

af Kran
23:20, 22/12 -13
läst 3541 ggr.
Udskriv artikel
7 kommentarer

Efter at have set en god del streams med cube drafts fra Magic Online kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at give den et skud. Jeg har helt sikkert set for meget Dzyl - så mottoet er helt klart: go broken or go home. Men holdt det så i virkeligheden?

Draft:



Deck:

Deckbuilding er rimelig straight forward, eftersom jeg kun har samlet 22 playables op, der rent faktisk er gode/spilbare i mit deck.



Runde 1:

Jeg holder Island, Simic Growth Chamber, Plains, Basalt Monolith, Dismember, Thran Dynamo og Mana Drain on the play, men da min modstander har tur 1 Library of Alexandria og tur 2 Wasteland bliver min hånd ret hurtigt temmelig dårlig. Vi ender alligevel i et standoff, da han spiller Tinker efter Blightsteel Colossus, som jeg Vesuvan Shapeshifter. Han har ikke lyst til at bytte, så han passer og spiller Precursor Golem og Ulamog, the Infinite Gyre i samme tur (Tolarian Academy er ret god). Turen efter angriber han med Precursor, og jeg misser det oplagte kill, da jeg ikke bare slår tilbage med min "Blightsteel" og spiller Venser efter han har blocket med sin Blightsteel. Istedet æder min Blightsteel hans Ulamog og han finder en Toxic Deluge, der går bordet helt even med ham på 9 og mig på 1. Hans followup Glen Elendra Archmage ødelægger dog mit comeback via den Sphinx's Revelation, jeg har på hånden og så tager han game 1.

I spil 2 har han igen tur 1 Library on the draw, men looter med det i stedet for at trække kort i min tur flere gange. Det betyder, at jeg får mere rum til at spille mine counterspells korrekt og da han spiller Mystical Tutor efter Tinker i sin egen tur, kan jeg untappe og spille Bribery for Blightsteel Colossus - hvilket sjovt nok er game.



I spil tre mulliganner han, og jeg har Mana Drain oppe tur 2, True-Name Nemesis tur 3 og kan derefter bare passe med UU oppe resten af spillet indtil han spiller Toxic Deluge, som er hans eneste out til Nemesis med den måde spillet udvikler sig på.

Runde 2:

Min modstander bliver meget hurtigt en bitter mand, da jeg Dazer hans tur 1 Elf, Mana leak'er hans næste play og følger op med Vedalken Shackles. Spillet bliver alligevel langt, men jeg får lækker value ud af TreacheryPolukranos, World Eater efterfulgt af Vesuvan Shapeshifter, der unmorpher, da han finder et svar. Spillet slutter da jeg Mana Drainer hans Cloudgoat Ranger, og han er allerede på vej på tilt.



Han vinder spil 2, da jeg flooder voldsomt i midgamet, efter at jeg har håndteret hans tidlige pres, men i spil 3 har han holdt et hånd med få lande og en Phyrexian Revoker, der skal håndtere min Vedalken Shackles, men den dør til Dismember og så lukker og slukker tur 4 Grand Arbiter Augustin IV, da han misser sit fjerde land drop. Afslutningskommentaren er: "Are you even having fun?" - hvilket jeg klart anser for at være "Mission accomplished" for mit deck :)

Runde 3:

Min modstander åbner med tur 1 Soldier of the Pantheon og tur 2 Bitterblossom on the play og tur 3 Lingering Souls. Into the Roil sløver ham ned, så Grand Arbiter Augustin IV kan låse ham rimelig meget fast, og spillet ender i et race, hvor hans Vampiric Tutor, Fetch + Shockland og Bitterblossom vs. min Arbiter og en Restoration Angel giver mig eot cycle Miscalculation + draw step til at finde Turnabout, Venser, Shaper Savant for at vinde på stedet, da min modstander har en Tidehollow Sculler med min Venser, the Sojourner under. Jeg finder Venser og vinder G1.

I spil 2 har min modstander tur 1 Soldier of the Pantheon og tur 2 Bitterblossom, der denne gang kommer out of control, da han har Inquisition of Kozilek til min tur 3 True-Name, og jeg trækker blanks mod den start derfra.

I spil 3 har min modstander tur 1 Soldier of the Pantheon og tur 2 Bitterblossom.... Men jeg har holdt Island, Plains, Plains, Into the Roil, Jushi Apprentice, True-Name Nemesis og Vesuvan Shapeshifter. Jeg trækker Hallowed Fountain og vælger ikke at blocke hans Soldier of the Pantheon - dels for at overbevise ham om, at jeg vil trække kort næste tur (aka min hånd er ikke stærk) og dels fordi, at hvis han har en discardeffekt til min True Name, så er Jushi en af mine tilbageværende winconditions. Han tanker længe i tur 2, men ender med at spiller Bitterblossom. Jeg slammer True Name Nemesis og da der to ture senere er to, så er han helt kold. Han fortæller efterfølgende, at han havde Inquisition of Kozilek i tur 2, men faldt for "hans hånd er dårlig, når han ikke blocker."



All in all en sweet måde at vinde finalen på. Glædelig jul - jeg ser frem til at høre jeres tanker om draften!

 

Artikel-feedback


Log ind for at kommentere nyheden.

Jakob

REDAKTøR
MODERATOR
Kolding kommune
Rettelse: Kran VINDER faktisk hver eneste cube draft.

08:38:06, 11/1 -14
Kran

FANTASY KING
ADMIN
REDAKTøR
Odense kommune
Haha jeg har aldrig læst videre end til Annihilator 4, så jeg havde ikke fanget, at den også var indestructable.

@ Jan - jeg vinder bestemt ikke hver eneste Cube draft, har taget 10 og de er ikke alle sammen lige gode. Jeg ved ikke hvor stor interessen er for yderligere draftgennemgange - når nu formatet kun varer 10 dage mere - men hvis der er nok, der tilkendegiver interesse, så vil jeg da gerne lave et par stykker mere.

17:18:12, 26/12 -13
Summa

REDAKTøR
Københavns kommune
Ulamog er jo også indestructible, så den med removal er jeg ikke med på. Jeg tænker hvis han har to ting er det 2/2'ere der gør at han ikke dør og så vinder, nærmere end et eller andet der gør at han kan vinde efter at have saccet 4 permanents og chumpet?

Jeg vandt fx i går på at chumpe blightsteel og slå tilbage med en shapeshifter der blev til blightsteel, hvor jeg bare var død til ulamog..

16:34:25, 26/12 -13
JanMose

MEDLEM
Høje-Taastrup kommune
Hvor mange Cube drafts, har du været igennem ? Du vinder vel ikke hver gang! Det kunne også være lærerrigt og spændende med dem der går helt i fløjten eller bare er suboptimal.

08:03:39, 26/12 -13
Kran

FANTASY KING
ADMIN
REDAKTøR
Odense kommune
Emil opsummerer det meget godt med en gang faerie spiller, altid faerie spiller. Når det er sagt, så kunne man næppe tage Will i den pakke og forvente at wheele Tendrils (det er tit det samme deck, der gerne vil have dem).

Hvorfor vil du hellere tage Ulamog her Emil? Hvis han har nogen removals, jeg ikke kender til på hånden er de døde vs. Blightsteel, når jeg har Counterspell oppe til hans eneste out i decket (Toxic Deluge).

Forbid > True-Name kan sagtens være rigtigt - det har jeg ikke draftet cuben nok til at vide, men jeg var nu ganske godt tilfreds med True-Name :)

00:57:32, 26/12 -13
Summa

REDAKTøR
Københavns kommune
Som gotte siger ku man godt være goet for broke, men én gang en faeries spiller, altid en faeries spiller :D Jeg har også selv svært ved at prøve at lave imba storm når der kommer 8. pick mana leak!

Jeg synes i øvrigt at voidmage er helt fin i den her cube, og synes riftwing er et af de bedste blå kort i arketypen (som du da også selv bemærker sku den nok ha været picket!). Har ikke spillet med true-name, men jeg ved at de fleste decks i den her cube bare scooper til forbid, så tror jeg var endt i den camp også..

Var det i øvrigt ikke bedre at tage Ulamog på bribery nu hvor du havde shufflet hans tinker væk? Eller havde han allerede trukket den?

13:14:08, 24/12 -13
Opdateret: 13:17:48, 24/12 -13
gotte

MEDLEM
Søllerød kommune

#12 PWP Seasonal
#5 PWP Yearly
Blev lidt skuffet efter p1p4 da du siger du er her for at gøre vilde ting, men så bagefter afslår enhver mulighed for at gøre vilde ting. Jeg ville ha taget signet p5, genesis waver eller mystic p7, souls p8 (som jeg tror ville være bedre i det deck du endte med end mana leak). Så havde du fået det syge storm deck med bl.a. yawg will, tendrils og timetwister

18:14:44, 23/12 -13

FACEBOOK COMMENTS
  Outlaws of Thunder Junction Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!