Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Turnering [Standard]
Turneringsrapport - Grand Prix London 2015
Via norskemagic.com

Erik Skinstad deltok på Grand Prix London i helgen som var, og vi er så heldige at vi har fått en turneringsrapport fra ham!

af dynamical
#10 PWP Yearly
13:59, 18/8 -15
läst 2886 ggr.
Udskriv artikel
2 Kommentarer

Jeg valgte å spille Kiblers GW-deck med noen små endringer i sideboard.
Stormbreath dragon kan være et problem for decken, så jeg fikk plass til to Plummet i sideboard.


Runde 1 - kaffepause/bye.

1-0

Monastery SwiftspearHangarback WalkerDen Protector

Litt usikker på rekkefølgen her, men runde to og tre spilte jeg mot mono rødt og en mirror match.
Mono rødt var ganske plankekjøring siden nesten alle kortene mine er bedre enn hans.
Mirroren er litt mer grindy, men en Elspeth i main hjelper veldig ettersom matchen gjerne handler om å være førstemann til å få gang på en planeswalker. Tror jeg vant begge 2-0, litt usikker.

3-0

Soulfire Grand MasterThunderbreak RegentCrackling Doom

Runde 4 - Mardu Dragons

Mitt eneste tap dag en kommer her. Dette er en dårlig matchup for meg i utgangspunktet, og grunnen til at jeg har to Plummet i sideboard. Overraskende nok klarer jeg å vinne game 1 ved å fylle bordet med Deathmist raptors, og motstanderen min er nødt til å blokke med de store sinte dragene sine istedet for å vinne med dem.
I game to forsøker jeg igjen å race, denne gangen med Brimaz, King of Oreskos og Ajani, Mentor of Heroes. I en fatal brainfart legger jeg 3 +1/+1 counters på min Den Protector, som gjør den til en 6/4. Jeg har en cat-token med 3 counters på, og en Brimaz, King of Oreskos med en counter på ute allerede. Motstanderen min er på 10 liv, og drar selvfølgelig en Crackling Doom ut av ermet. Jeg ser dumt på Dromoka's Command på hånden som jeg kunne brukt til å redde Den Protector ved å legge en counter på den ene katten og ofret den i stedet. Boardstaten er litt mer komplisert enn det, men han kunne ikke blokke Den protector som 5/4 heller.
Motstanderen min benytter anledningen til å banke meg opp med to Stormbreath dragon. Game 3 er litt vagt, tror kanskje jeg floodet litt. Det ender uansett med at jeg får juling i lufta av to ufine drager.

3-1

Deathmist RaptorDen ProtectorFleecemane Lion

Runde 5 - Mirror

Litt vagt, men jeg mener jeg fikk gang på en planeswalker før ham begge kampene

4-1

Deathmist RaptorDen ProtectorFleecemane Lion

Runde 6 - Mirror vs Michael Bonde

Dansken på andre siden av bordet er ikke akkurat kjent for å være en dårlig spiller, så jeg ser for meg at dette fort kan gå rett vest. Eller sør, alt etter.
Game 1 får jeg lagt på mer press enn ham, muligens med to raptors mot hans ene. Det er litt vagt her.
Game 2 får jeg tatt ut hele bordet hans utenom en tappet alv og en elspeth med fem counters. dyret mitt med 5 i power gjør ende på planeswalkeren hans. Det kan ha vært en hangarback, men jeg hadde en Ajani i bordet, så det kan igrunn ha vært hva som helst.
Jeg sitter ihvertfall igjen med en Ajani og et dyr.
Her gjør jeg en brøler; i en Ajani-aktivering viser jeg en glare of heresy og motstanderen min sier ok. Runden etter aktiverer jeg Ajani igjen, plukker en den protector, spiller en morph og passer turen. Dommeren som har stått og sett på kampen en god stund pirker meg på skulderen og spør om han kan snakke med meg litt. Idet han spør hva jeg plukket fra Ajani’s +1 innser jeg at det absolutt ikke går an.
Etter litt om og men, ender vi med hver vår warning og jeg får beholde kortet. Ganske sløvt å ikke tenke over det, men jeg tror vi begge prøvde å spille raskt for å unngå draw.
Resten av kampen bestod av Ajani-ultimate for å sette meg på 106 liv, og en haug med soldiers. Var smånervøs for å gjøre flere feil, og det ble litt publikum, så jeg tror kampen kunne vært avgjort lenge før jeg fikk summet meg til å vinne.

5-1

Monastery SwiftspearSearing BloodAbbot of Keral Keep

Runde 7 - Monorødt

Tror kanskje jeg tapte game en her, men løver og dinosaurer gjør livet vanskelig for ham og jeg vinner.

6-1

Rattleclaw MysticXenagos, the RevelerPolukranos, World Eater

Runde 8 - GR-devotion

Jeg spiller først og begynner spillet med forest+alv, inn i Deathmist Raptor. Motstanderen finner en forest med sin Wooded Foothills og legger ut enda en forest og en face up Rattleclaw mystic. Her luktet det Xenagos eller annet fanteri, så jeg fighter vekk dyret og legger en counter på alven min og begynner å slå. Han bruker en runde eller to på å komme seg, og jeg får sneket til meg en seier. Game to trekker han ganske dårlig, og jeg får nok tidlig press til at han ikke får kommet seg.

7-1

Hangarback WalkerEnsoul ArtifactShrapnel Blast

Runde 9 - UR Ensoul

Behagelig å ha sikret dag to, for nå kommer en matchup jeg var veldig usikker på. Han vinner game 1 nokså lett, tror Chief of the foundry og noen thopters er involvert.
Game to og tre spilte jeg Tragic Arrogance minst en gang, og litt slapp topdecking fra hans side spesielt game 3 avgjorde kampen.

8-1

Er ganske kokt i hodet nå, så velger å få meg litt mat og ta en tidlig kveld. Forrige gang jeg gikk til dag to ble det en sen middag med svenskene, og jeg spilte ganske slapt andre dagen.

Dag 2

Våkner 05:30 av en telefon som bråker. Dette blir bra...

Whip of ErebosSidisi, Undead VizierDen Protector

Runde 10 - Sultai Whip

Får en perfekt start med forest + alv tur en, deathmist på tur to, så Dromoka's Command for å ta knekken på alven hans og tvinge ham til å ofre Courser of Kruphix på tur tre. Tror kanskje jeg fikk lagt en Fleecemane Lion også samme tur. Han klarer ikke å hente seg inn igjen og vi er over på game 2.
Game 2 er han uheldig og må mølle til 5, jeg beholder 6 kort og får igjen misbrukt Dromoka's Command minst en gang i løpet av kampen.

9-1

Monastery SwiftspearSearing BloodAbbot of Keral Keep

Runde 11 - Monorødt

Han vinner game 1 med ca fjorten Searing Blood på alt jeg forsøker å sette i veien for dyrene hans.
Game 2 og 3 viser decken min hvorfor dette er en så god matchup for meg. Alt jeg legger ut er for stort og han er nødt til å bruke to Wild Slash på en Courser for å slå igjennom for ca. 3 skade. Grei deal, spør du meg. Fikk “lurt” ham til å bruke en Lightning Strike og et dyr på en Courser ett av spillene også, slik at deathmist raptoren jeg ville legge turen etter ble enda vanskeligere å bli kvitt.

10-1

Hangarback WalkerFleecemane LionAnafenza, the Foremost

Runde 12 - Fabrizio-something-something. Tror han vant GPen ;) Abzan-aggro

Dette viser seg å være en ganske vanskelig matchup for meg. Som en bonus begynner vi game 1 med litt kommunikasjonstrøbbel som ender i en GRV for meg. Han legger en Sorin, Solemn Visitor og plusser den med en Fleecemane Lion og en oppgradert Warden of the First Tree i bordet. Jeg har en Nissa, Vastwood Seer ute og blokker Warden of the First Tree, bruker Valorous Stance for å gjøre Nissa, Vastwood Seer udødelig, så Dromoka's Command for å gi henne en counter og fighte bort Fleecemane Lion . Jeg får slått Sorin ned til 2, før Abzan Charm gjør livet surt for den potensielle planeswalkeren min, og en 2/2 vampyr begynner å slå på meg. Etter dette er det litt vagt, men jeg ender med å tape. Det var helt sikkert et neshorn eller fem involvert.
Spilte nok litt dårligere pga GRV, men det er en vanskelig matchup uansett.
Game 2 får jeg en artig start med 4 kort mot hans 7.

10-2

Hangarback WalkerFleecemane LionAnafenza, the Foremost

Runde 13 - Abzan-aggro

Jeg ser hva jeg skal spille mot, og begynner å tenke “jaja, det var gøy så lenge det varte”. Han vinner game 1 nokså raskt.
Game 2 blir en board-stall hvor vi begge har en diger hangarback som sitter og stirrer på hverandre. Han finner en anafenza, og forsøker å bruke hero's downfall på min hangarback. Hidden dragonslayer redder dagen og sender anafenza ut av spillet. 8 thopters hos meg ender kampen på to runder.
Game 3 finner motstanderen min hvit mana for sent og jeg vinner. 2-1

11-2

Rattleclaw MysticXenagos, the RevelerPolukranos, World Eater

Runde 14 - GR-devotion
Jeg husker ikke altfor mye av game 1, men mener jeg klarer å vinne den med en Valorous Stance eller tre.
Game 2 forsøker jeg å sette opp en Tragic Arrogance, men motstanderen min ser igjennom planene mine og Dragonlord Atarka velger å spise alven min og en Courser over de andre dyrene mine.
Runden etter tar jeg 12 i skade, og motstanderen min får lagt en Whisperwood Elemental i tillegg til alt det andre tullet som ligger ute.
Jeg blir tvunget til å spille Tragic Arrogance uansett, og Whisperwood Elemental ofrer seg og gir ham 4 manifests mot min ensomme Den Protector, og jeg er på 8 liv.
Han slår med alt, og jeg velger å blokke den manifesten som viser seg å være en Polukranos, World Eater, og går til 2 liv. Lett valg.
Runden etter rydder Tragic Arrogance nummer to opp, og han er i topdeck mode. Jeg får lagt en Den Protector til som henter tilbake Tragic Arrogance når han legger Hornet Queen et par runder senere. Etter det trekker han ikke mer trusler enn jeg har svar, og kampen er over.

12-2

Rattleclaw MysticXenagos, the RevelerPolukranos, World Eater

Runde 15 - feature table mot GR-devotion

Dette er spennende, jeg blir pairet opp mot en som har 37 poeng, og jeg har 36. Ingen av oss kan ta en draw for å sikre top 8. Jeg tar knekken på truslene hans som betyr noe, mens Deathmist Raptor dasker avgårde. Det hele er litt vagt her, men jeg ender med å vinne 2-1 (tror jeg) og top 8 er i boks.

13-2

Goblin RabblemasterThunderbreak RegentRattleclaw Mystic

Kvartfinale mot Martin Juza med GR drager.

Kult, enda en devotion matchup, tenker jeg. Så ser jeg decklisten hans. 4 Goblin Rabblemaster, 4 Stormbreath Dragon og opptil flere Lightning Strike. Huffda.

Game 1 går han full aggro og banker meg opp med Goblin Rabblemaster. Selv alvene hans angrep ved første anledning. Jeg kunne tradet min Courser for hans sjefsgrønnskolling, men velger å beholde den for å forsøke å blokke med Deathmist Raptor jeg har på hånden i stedet.
Lynet slår ned i dinosauren, og han slår igjen. Grådigheten tar overhånd og jeg slipper rabble inn nok en gang, runden etter ender han opp med å ha nøyaktig lethal med noe mer burn og alver.
Game 2 husker jeg ikke altfor mye av, men jeg klarer å snike meg til en seier. Det er mulig en viss hvit planeswalker er involvert.
Game 3 får vår venn Else tatt knekken på to drager,han trekker ingenting relevant etter det, og soldatene springer over ham.

Sorin, Solemn VisitorAnafenza, the ForemostHangarback Walker

Semifinale vs Matteo Moure med abzan hangarback-fest.

Dette er nok den verste kampen jeg hadde hele turneringen, og den blir filmet. Ypperlig.
Game 1 har han tre Hangarback Walker og gjør nokså kort prosess etter noen høyst tvilsomme spill jeg følte jeg måtte gjøre for å overleve.
Game 2 holder jeg en hånd med en Unravel the Aether og en Tragic Arrogance og litt annet. Jeg blir sittende med de kortene på hånden hele spillet, siden hangar-dronene fant ut at det var greit å ta ferie for anledningen.
På et punkt så det ut som om jeg holdt på å stabilisere, men en Tragic Arrogance kom og tok knekken på 6 soldater og lot ham slå igjennom for å kvitte seg med planeswalkeren min.
Etter dette blir det endel frem og tilbake, og kampen ender med at jeg gjør en slapp blokk med lifelinkeren min, slik at jeg kunne få en monsterløve runden etter og kanskje komme tilbake i kampen. Ultimate price gjør at neshornet spiser opp de 4 siste livene mine og turneringen min er over.



Jeg er utslitt og må stikke direkte til flyplassen for å nå flyet hjem.
Det er helt fjernt å ha kommet så langt i en så stor turnering, og jeg ser frem til å få spille Pro Tour.


BELØNNET! Denne artikel blev belønnet med 75 kreditter . Tillykke dynamical! Vil du også skrive for DanskMagic og få chancen for at vinde kreditter? Upload din artikel her på sitet. Kan du ikke finde ud af det, så skriv til Kran

 

Artikel-feedback


Log ind for at kommentere nyheden.

Arodin

MEDLEM
GULDMEDLEM
Oslo
Grattis

18:29:42, 24/8 -15
verzutiko

DOMMER L2
DOMMER L2

#14 PWP Seasonal
Gratulerer med et vanvittig bra resultat! Vi gleder oss til å se hva du får til på Pro Touren! :)

17:03:16, 20/8 -15
  Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!