Magic the Gathering
Magic the Gathering2920 medlemmer 0 online

Brugernavn:

Password:


Bliv medlem
Glemt password?

Søg DanskMagic
Søg kort:

Søg medlem:

Søg by:
Søg i forummet:

Søg regler:

Søg deck:
Artikler Diverse | Deckanalyse | Strategi | Casual | Deckdoktor | Turnering | Anmeldelse | Drafts | DaM | Judge

Velkommen til DanskMagics artikler. Her finder du mange interessante og sjove artikler omhandlende alle forskellige formater indenfor Magic. Dyk ned i vores arkiv.
Vil du selv skrive en artikel? Vi publicerer og belønner! Klik på linket nederst, så ser vores redaktion artiklen, og de vil herefter afgøre om den vil blive publiceret eller ej.
Vil du måske bidrage med et deck som trænger til en forbedring til vores artikelserie Deckdoktoren? Anvend denne formular!

Tilføj artikel

1895 Artikler
sorter efter: Dato - navn - artikeltype - Forfatter

 

Diverse
Verzutikos Pack to Power - Trade 100-105
Via norskemagic.com

Vil vår helt klare å bytte seg sin vei fra én enkelt WWK-booster helt opp til et Power 9-kort? Følg med!

af verzutiko
#14 PWP Seasonal
21:32, 14/4 -14
läst 4098 ggr.
Udskriv artikel
6 kommentarer

Hei og velkommen tilbake til mitt prosjekt som går ut på å bytte seg fra en Worldwake-pakke og til et Power 9 kort.

Mange trodde kanskje at prosjektet hadde dødd ut, og det var helt rett på mange måter. Å være turneringsarrangør for den lokale spillklubben, familiemann og heltidsansatt har gjort at jeg ikke får dratt så mye rundt på turneringer. Når det i tillegg ikke skjedde noen bytter på en god stund i den lokale klubben, har engasjementet for prosjektet dabbet av.


Trade 100: (-5,00$)

Dette skulle derimot endre seg da en av de lokale spillerne var på utkikk etter en Aether Vial til sitt pågående prosjekt. "Tja, jeg mener at jeg har en i min Pack-to-Power perm som du kan bytte til deg" sa jeg da, og ikke lenge etter hadde jeg byttet den bort mot en Thoughtseize.

Nå var det ikke det å gå i pluss som var ideen bak dette byttet, men heller å hjelpe en lokal spiller til å få ferdig et playsett slik at han kan være med i Modern/Legacy-turneringene. Allikevel tror jeg at Thoughtseize vil holde verdien sin lenge etter at Standard er over da den brukes flittig i både Modern og Legacy. Å betale 2 liv for å se på hånden til motstanderen OG ta det beste ikke-landet har gjort dette svarte kortet svært ettertraktet. Har du ikke et playsett av disse anbefaler jeg deg å drafte Theros til du er lei av alt som heter guder og enchantments, alt for å skaffe denne lille spellen som vil sikre deg seire gang på gang i eternal-formatene (vel den skaffer deg ikke seieren alene, men den vil hjelpe deg godt på vei).



Min:
Aether Vial [Darksteel] (24,99$)

Hans:
Thoughtseize [Theros] (19,99$)


Trade 101: (-2,00$)

Mesterserien i Legacy har vært den store snakkisen på østlandet, ihvertfall med de spillerne jeg omgås. Når dette sirkuset skulle til Moss var det bare naturlig at jeg tok med meg noen permer i tilfelle det ble tid til litt trading.

Det ble faktisk mye prating om nettopp prosjektet, og flere av spillerne lurte på hvorfor det ikke hadde kommet oppdateringer på lang tid. Lite ante jeg at så mange av dere fulgte med på dette prosjektet, for det har jo nesten aldri vært særlig mange kommentarer.

Oppglødd av interessen måtte vi jo få til noen bytter, og denne karen fra Hamar-området hadde sett seg ut min Sylvan Library. Sylvan Library gir mye value med at man kan trekke de tre øverste kortene i sin draw step og legge tilbake to i den rekkefølgen man selv ønsker. På den måten kan man se hvorvidt man trekker noe spennende neste runde, eller om man bare skal knekke et fetch-land for å stokke om kortstokken. Føler du at du trenger alle kortene, kan man også velge å beholde kortene man har trukket for den usle summen av 4 liv per kort. For et kupp!

En rask titt gjennom permene til min byttepartner avslørte flere potensielle byttekort, men den som fanget øyet mitt mest var Phyrexian Dreadnought. Phyrexian Dreadnought har vært en del av metaet i Legacy i lang tid, hvor det mest spilte decket benytter Stifle for å ignorere triggered abilityen som skjer når The 'Nought kommer i spill. Kortet som gir deg en 13/13 trample for kun 1 (+) mana har ikke blitt spilt i noen turneringer på en stund så vidt jeg vet, og dette betyr at verdien også har falt tilsvarende. Dette gjør det til et utmerket kort til min Pack-to-Power da trikset er å få kortene inn mens de har lav verdi for så å vente at de kommer tilbake i rampelyset med tilsvarende høy verdi.

Hva tror du om Phyrexian Dreadnought fremover?



Min:
Sylvan Library [4th Edition] (17,99$)

Hans:
Phyrexian Dreadnought (15,99$)


Trade 102: (+4,97$)

På den samme turneringen i Moss var det også en spiller som hadde permer med de fleste kort som noen gang har blitt printet. Han var spesielt oppmerksom på prosjektet og pushet på at jeg måtte lage en oppdatering etter at turneringen var over. Vel, det tok litt tid men her er ihvertfall artikkelen!

Ønsket til denne karen var å trade mange casual-kort mot mine staples, men at jeg skulle få gå solid i pluss. Jeg er litt skeptisk til det da jeg gang på gang ser at det er mine staples som blir målet for byttepartnerne. Av de gangene jeg har tradet de siste årene virker det som at casual-spillerne ikke er interessert i å trade, eller så blir casualkortene oversett ved siden av slagskip som Tropical Island, Sylvan Library m.m. Jeg skal ikke si at casualtraderne er borte, men det er lenge siden jeg har fått spørsmål om noen som helst annet enn nettopp staples.

På denne traden var det Deathrite Shaman, Cavern of Souls og Bloodghast som min byttepartner fra Drammen ønsket.

Deathrite Shaman ble bannet i Modern for ikke så lenge siden og dette har påvirket prisen hans. Egentlig strider det litt mot mine tanker å bytte bort denne nå mens den er på sitt laveste, men den ble nå borte allikevel. Jeg tror at Deathrite Shaman kan få den samme prisutviklingen som Stoneforge Mystic fikk etter at den ble bannet. Jeg kjøpte Stoneforge Mystic for 7,99$ når den var ganske nærme bunn, og selv om den kun blir spilt i Legacy går den for utrolige 27,99$ på flere større internasjonale sider! Her gjelder det å ikke gå i den samme leksa som den gang. Kjøp ditt playsett NÅ!

Cavern of Souls gjør en creature-type immun mot kontringer. Dette er meget vesentlig i alles favorittformat Legacy og den brukes i en rekke decker som Death & Taxes, Goblins, Slivers m.fl. Når den i tillegg har blitt printet i et stort sett som kun ble draftet i 2-3 måneder sier det seg selv hvor prisutviklingen på denne går etterhvert som det blir hardere å finne i byttepermer.

Bloodghast brukes nok i noen Legacy/Modern decks ettersom den koster såpass mye som den gjør, men jeg kommer ikke på noen i farten. Gjør du?

Som dere kan se fikk jeg også byttet til meg en rekke staples. Eternal Witness kan brukes i et kombodeck, Concordant Crossroads gir en unik egenskap til grønn som man ikke ser så ofte og Bridge from Below er motoren i Dredge-deckene. Green Sun's Zenith benyttes i Elves! og Maverick, men er bannet i Modern som demper prisen på den litt. Hymn to Tourach er et fantastisk kort som i FtV:20 utgaven er rett og slett lekker! Det eneste kortet jeg ikke har sett så mye i eternal-formatene er Thrun, the Last Troll, men kortet er anti-blå og nærmest uovervinnelig så jeg er glad for å få ham(det?) inn i permen.



Min:
Deathrite Shaman (10,99$)
Cavern of Souls (19,99$)
Bloodghast (12,99$)

Hans:
Eternal Witness (3,49$)
Concordant Crossroads (7,49$)
Bridge from Below (5,99$)
Green Sun's Zenith (7,99$)
Hymn to Tourach (10,99$)
Thrun, the Last Troll (12,99$)


Trade 103: (+2,91$)

OK, på tide å skjerpe sansene. Mesterserien #7 i Drammen skal beseires av, eh ikke meg men en fyr ved navn Gøran Frost som hadde sinnsyke skills med Miracles-decket sitt. (Gratulerer, nice Jace!)

Med meg i skuldervesken hadde jeg Sneak & Show-decket (etter å ha tapt for mange ganger med Merfolk var det tankegangen "If you can't beat them, join them" som gjaldt), spillmatten med signaturer for ekte show-off stilpoeng, matpakke og det viktigste av alt - PACK-TO-POWER permen!

Første mann ut var en trivelig mann fra Sandefjord-området. Hvordan kunne jeg vite at han var trivelig kan du spørre? Vel, fordi han lånte meg en Blood Moon til sideboardet mitt. Takk igjen! :)

Han hadde meget lyst på mine Delver of Secrets og Gitaxian Probe . Igjen staples, men denne gangen i den lavere enden av $$-stigen.

Hva fant jeg så i hans perm? Jo, et par Grafdigger's Cage som er meget relevante i Legacy for øyeblikket.

Cards out, shake hands, card in!



Min:
Delver of Secrets (0,79$)
Delver of Secrets (0,79$)
Gitaxian Probe [New Phyrexia] (2,49$)

Hans:
Grafdigger's Cage (3,49$)
Grafdigger's Cage (3,49$)


Trade 104: (+76,44$)

HVA!? Leste du feil? Jeg kan vel seriøst ikke ha fått så sinnsykt mye value ut av ÉN enkel byttetransaksjon?

Vel folkens, dette er hva som skjer når man ikke bruker en smarttelefon for å sjekke opp prisene på nettet når man trader. Kort man trodde ikke var verdt så mye viser seg å være verdt sh--loads av cash. For å berolige alle som leser her så ringte jeg han jeg byttet med og sa at byttet var helt urealistisk bra i min favør. Han tok det hele rolig og takket for at jeg ringte. Kortene jeg byttet til meg hadde bare støvet ned i permene allikevel og han fikk kort han hadde lyst på. Vi ble heller enige om at han får en trade i sin favør til neste gang.

Så, hva var det som skjedde? Sliver Legion skjedde. Hvem skulle tro at dette høyst casual-kortet kunne være verdt 42,99$$? Ikke jeg og ikke byttepartneren min ihvertfall. Splinter Twin hadde vi nogenlunde peiling på da vi brukte smarttelefonen på de første kortene. Shadow of Doubt har vel kun blitt brukt effektivt én gang som jeg har fått med meg, men allikevel er den verdt en god del. Har du noen god forklaring på hvorfor de øvrige kortene er verdt så mye som de er, så skriv en kommentar.

De fleste andre kortene synes jeg er veldig casual og selv om jeg gikk utrolig mye i pluss denne gangen så er man nødt til å ha mer i verdi når man bytter fra seg staples til casual kort.

Av kort som gikk ut av permen er det som forventet. Staples all the way. Grafdigger's Cage og Green Sun's Zenith fikk ikke ligge lenge, mens Mindbreak Trap og Creeping Tar Pit har økt solid i verdi siden jeg byttet de til meg for mange måneder siden.



Min:
Grafdigger's Cage (3,49$)
Mindbreak Trap (7,99$)
Green Sun's Zenith (7,99$)
Creeping Tar Pit (11,99$)

Hans:
Splinter Twin (21,99$)
Punishing Fire (0,49$)
Elbrus, the Binding Blade (2,99$)
Venser's Journal (3,99$)
Nemesis of Reason (8,49$)
Sliver Legion (42,99$)
Spawnsire of Ulamog (2,49$)
Shadow of Doubt (7,99$)
Shadow of Doubt (7,99$)
Basilisk Collar (8,49$)


Trade 105: (+4,28$)

Jeg hadde en trade til i Drammen, men bildefilen på telefonen var dessverre ødelagt, så jeg fikk ikke lastet den opp.

Byttepartneren min her ville ha den siste gjenværende Sylvan Library og jeg fant egentlig ikke så veldig mye jeg hadde lyst på, men etter et tips fant vi Time Spiral. Time Spiral har sett svært lite spill, men det faktum at den er på Reprint Policy-listen til Wizards gjør at den aldri vil bli reprintet. Hvis det skjer noe slik at Time Spiral plutselig blir en viktig komponent i et Legacy-deck, vil prisen øke betraktelig på grunn av lav tilgang og stor etterspørsel. Vi får holde et øye med denne.

Jeg var egentlig fornøyd med byttet slik det var, men byttepartneren min insisterte på at jeg måtte få mer value ut av traden da han gjerne ville bidra til prosjeket så jeg fikk med en Punishing Fire og en Frost Titan med på byttet. Takker og bukker!

Min:
Sylvan Library (17,99$)

Hans:
Time Spiral (19,99$)
Punishing Fire (0,49$)
Frost Titan (1,79$)

Det var alle byttene for denne gang. Det har forsvunnet mange kvalitetskort ut av permene, men jeg har også fått inn mange nye. Har du noen kommentarer, et forslag til trade eller vil du bare si hei, så er det fint om du legger igjen en liten notis i kommentar-feltet under.

Neste stopp er Bergen, men først er det påske. Ha en magisk ferie alle sammen! :)

Vi er nå +347,98$ fra utgangspunktet.
Hvor relevant denne summen er etter et så langt opphold på oppdateringer er uvisst, derfor setter jeg opp verdien på kortene under etter kortnavnet.

Kortene i permen pr. dags dato er:

Specials
Hymn to Tourach [From the Vault: Twenty] Ny! (10,99$)
Melek, Izzet Paragon [Game Day promo] (3,79$)

Mythic Rare
Thrun, the Last Troll Ny! (12,99$)
Chandra, the Firebrand [M12] (3,99$)
Elbrus, the Binding Blade Ny! (2,99$)
Bruna, Light of Alabaster (2,99$)
Frost Titan [M12] Ny! (1,79$)
Time Reversal [M12] (0,79$)

Rare
Tropical Island [Revised] (149,99$)
Sliver Legion Ny! (42,99$)
Crucible of Worlds [Fifth Dawn] (32,99$)
Splinter Twin Ny! (21,99$)
Time Spiral Ny! (19,99$)
Thoughtseize Ny! (19,99$)
Celestial Colonnade [Worldwake] (19,99$)
Celestial Colonnade [Worldwake] (19,99$)
Birthing Pod (16,99$)
Phyrexian Dreadnought [Mirage] Ny! (15,99$)
Helm of Obedience (13,99$)
Helm of Obedience (13,99$)
Basilisk Collar Ny! (8,49$)
Nemesis of Reason Ny! (8,49$)
Shadow of Doubt Ny! (7,99$)
Shadow of Doubt Ny! (7,99$)
Concordant Crossroads [Chronicles] Ny! (7,49$)
Phantasmal Image (7,49$)
Bridge from Below [Modern Masters] Ny! (5,99$)
Door of Destinies (5,99$)
Seachrome Coast (4,99$)
Venser's Journal Ny! (3,99$)
Hive Mind (3,99$)
Valakut, the Molten Pinnacle [Zendikar] (3,49$)
Grafdigger's Cage Ny! (3,49$)
Ezuri, Renegade Leader (3,19$)
Tidebinder Mage Ny! (2,99$)
Elvish Archdruid [M13] (2,49$)
Spawnsire of Ulamog Ny! (2,49$)
Feral Hydra [Shards of Alara] (1,79$)
Blue Sun's Zenith [Mirrodin Besieged] (1,49$)
Harabaz Druid (1,19$)
Omen Machine [foil] (0,99$)
Path of Bravery (0,79$)
Runechanter's Pike (0,69$)
Wolfbitten Captive (0,49$)
Kemba, Kha Regent (Asiatisk språk] (0,49$)
Sol Grail (0,49$)

Uncommon
Mother of Runes [Urza's Legacy] (6,99$)
Price of Progress [Duel Decks: Fire and Lightning] (5,99$)
Goblin Warchief [Scourge] (4,19$)
Eternal Witness Ny! (3,49$)
Gempalm Incinerator [Legions] (2,79$)
Dismember (1,99$)
Gatekeeper of Malakir [Zendikar] (1,49$)
Exsanguinate (1,49$)
Invisible Stalker (1,19$)
Voltaic Key [M11] (0,79$)
Punishing Fire [Zendikar] Ny! (0,49$)
Punishing Fire [Zendikar] Ny! (0,49$)
Skinrender [Scars of Mirrodin] (0,25$)
Thrummingbird (0,25$)
Dissipate [Innistrad] (0,25$)
Horizon Drake (0,25$)

Common
Cultivate [M11] (1,19$)
Duress [M11] (0,25$)
Gilt-Leaf Seer (0,25$)
Gilt-Leaf Seer (0,25$)
Gilt-Leaf Seer (0,25$)
Gilt-Leaf Seer (0,25$)

Spoiler:

For deg som ikke gadd å telle, så er totalverdien på kortene nå oppi i 563,21$ i henhold til prisene på cardkingdom.com!



Les mine andre Pack to Power artikler her:

 

Artikel-feedback


Log ind for at kommentere nyheden.

Madsk

MEDLEM
Godt du er tilbake, og staple casual må vel gå litt om hverandre om du skal bytte deg oppover

11:00:37, 26/4 -14
verzutiko

DOMMER L2
DOMMER L2

#14 PWP Seasonal
Mulig at Basilisk Collar er drevet høyt opp pga. Commander, og den har jo kun blitt printet 1 gang i et small set for drøye 5 år siden. Man får de rimeligere enn $9 på denne siden. Løp og kjøp? ;)

09:00:17, 23/4 -14
Opdateret: 09:02:02, 23/4 -14
sigurdjorem

MEDLEM
Oslo
Det var lenge siden, ja. Det er mange kort jeg ikke skjønner verdien på. En ting er kort for casual, men de har jeg gitt opp på å skjønne. At Basilisk Collar skal være verdt $9 derimot?! Shadow of Doubt på $8 er også rart, men den er til gjengjeld bra i Modern (fetchlandmanabaser, Pod/Chord, Expedition Map/Sylvan Scrying mm).

22:04:22, 22/4 -14
tittentei

MEDLEM
GULDMEDLEM
Ringsaker
He's BACK :)

I approve this :D

01:52:53, 17/4 -14
Anthonny

ÆRESMEDLEM
Drammen
nice! endelig ser vi Pack to power igjen :) håper snøballen ruller nå og fortsetter å vokse. keep up the good work, Lars Harald!

22:32:02, 14/4 -14
arvidp

MEDLEM
Sarpsborg
Äntligen uppdatering!

22:12:08, 14/4 -14
  Bliv fri for reklamen? Bliv Gullmedlem!